Aiaiai... Ma ce pot sa zic gelozia are si ea o limita. Nu ii da motive sa fie gelos, si incearca sa il tratezi mai indiferent fi si tu mai rece cu el, dar nu te distanta de el ( vezi sa nu te racesti prea tare). E cel mi bun lucru pe care il poti face.
Nu ma pot abtine sa nu-i dau un sms sau sa il sun...trece o ora si vreau sa stiu c face...
Daca te-ar fi iubit cum zici, crezi ca s-ar fi comportat asa cu prietena ta? Hai sa fim seriosi, niciun baiat care iubeste cu adevarat nu se duce sa le complimenteze pe altele si sa le ceara web. Nu fi asa convinsa ca te iubeste. Poti fi convinsa atunci cand accepta tot ce ii zici in legatura cu altele, cum ar fi sa se indeparteze de alte fete, sa nu fie asa apropiat cum era inainte si sa nu se deie la ele sau sa faca gesturi care s-ar putea sa nu iti convina (cum a acceptat iubitul meu fara sa stam prea mult la discutii si uite ca suntem de 2 ani si ceva impreuna si nu ne-am inselat niciodata).
Crezi ca esti sufocanta daca ii zici sa nu se aproprie de altele? Nu, nu esti ci el iti zice ca esti pentru ca nu ii convine sa ii interzici unele lucruri. Pff, daca tu il lasi asa si crezi ca totul e din vina ta s-ar putea sa ajungi sa fi si inselata.
I-A MASURI.
Pai cel mai bine este sa l pierzi decat sa mai stai cu un asemenea baiat langa tine!
Fa tot posibilul si fi indiferenta. Poate asa te va aprecia mai mult. Tu nu stii ca nu isi dau seama de ceea ce au pana cand nu il pierd? Cand va vede ca esti indiferenta fata de el probabil iti va simti lipsa si nu il va mai interesa altele, se va gandi mai mult la tine, la motivele ce ai ca sa fii indiferenta, de ce te-ai schimbat fata de el, chestii de genul. Daca nu o va face si nu va veni sa vorbeasca cu tine sa te intrebe ce motive ai de ti-ai schimbat comportamentul cu el si toate cele inseamna ca nu te iubeste si ca lui chiar ii este indiferent de tine si de ceea ce simti tu, si prin urmare nu merita ca tu sa suferi pentru el.
Un baiat care nu stie sa te aprecieze nu te merita. Si nu merita lacrimile tale. Orice sut in fund e un pas inainte. Poate ca el nu este persoana potrivita, sunt sigura ca va fi cineva caruia in realitate ii pasa de tine si te iubeste cu adevarat.