Eu zic dupa ce am citi ca ai facut destul ca sa recuceresti dar daca el tot asa se comporta inseamna ca ce o fost intre voi o disparut din partea lui si daca nu vrea sa vb cu tine nici cum eu zic ca nu mai are rost sa suferi stiu ac e greu ca am patit si eu.nu cred is sigura ca nu te iubeste daca chiar asa te face sa simti si daca tot timpu incearca sa te ocoleascacrede-ma o sa fie mai bine daca lasi sa mearga asa cum e.si inca o chestie cu faza asta poate poti sa fac ceva.ia uite eu pot sa iti spun din propria mea experienta. daca arat la persoana ala ca nu te intereseaza crede-ma ca se intoarce daca chiar tine la tine.eu am patit de vreo 3ori, in scurt am avut prieten si mi-o dat papuci ca nu ste ce vrea ca nu e pregatit si dupa cateva luni ani(asta depinde cu cine am f)iar a inceput sa ma cauta ca eu am facut tot posibilu sa nu mai vorbesc cu el sa vada ca nu mai exista pentru mine si daca ma doare.si si acum unu ma roaga sa ma impac cu el si ar da orce ca sa fiu cu el dar e prea tarziu.
Incearcca sa fai cumva sa vorbiti ssi daca nu il poti face sa se razgandeasca poate ca ar trebui sa il lasi sa se calmeze
Ma tem ca deja asta nu mai e iubire. Mi se pare mai mult ca ar fi disperare. Poate s-a saturat. Cel mai bine ar fi sa faci pe indiferenta cu el. Nu o sa isi dea seama ce a pierdut, doar in momentul in care nu o sa mai fi langa el. Nu are rost sa il fortezi sa aveti din nou o relatie, din moment ce el nu mai vrea asta.
Tu stai sa te gandesti sa scrii asa gresit sau iti vine natural? E aproape imposibil sa inteleg ce vrei sa spui.
Totusi de ce nu-l lasi in pace sa vina el la tine, sfatul meu Il sufoci pe saracu' baiat. Aa. si. mai citeste si tu o carte, ca nu stiu cate randuri am sters din mesajul asta cu jigniri :p.
Mai bine raspunzi la bya decat sa ma corectezi pe mine