Iubita, imi pare rau de tot pentru tine, dar cineva isi bate joc de tine in modul cel mai cretin cu putinta: leucemia este o boala a sangelui, si se manifesta prin multiplicarea necontrolata a celulelor albe (leucocite). Se trateaza prin transplant de maduva, si da, poate fi fatala. Dar nu are nici o legatura cu stomacul!
Intreaba-ti prietena daca sigur a inteles diagnosticul bine, nu mi-ar placea sa cred ca cineva poate glumi cu asa ceva.
Din pacate da se poate ajunge si pana la deces dar daca prietena tine un regim echilibrat si mananca doar ce ii prescrie doctorul sunt sanse sa se refaca.
Nici eu nu am auzit de leucemie la stomac. Poate e vb de cancer, gastrita sau ulcer. Din ultimele 2 nu se moare asa usor
Leucemia nu este o boala localizata la nivelul stomacului, poate ulcer.
Leucemia este un cancer al celulelor sângelui.
Leucemia nu este la stomac.este o boala a celulel sanguine. poate are ulcer la stomac, gastrita sau in cel mai rau caz cancer din care se poate muri dar sunt si sanse mari de supravietuire.dar cati ani are pritena ta de deja este bolnava cu stomacul?
Buna ziua.care ar putea sa ma ajute si pe mine va rog mult.o am pe maicamea care a gasit-o cu gastrita. poate sa duca la ulcer.are 60 de ani as vrea sa stiu exista tratament sau e posibil sa o pierd? cat poate sa traiasca cu ulcer?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: