Desi puteati sa va rezumati la Petting, daca chiar vrei., sa stii ca multe o fac fara probleme, chiar si in aceste zile, daca sunt sanatoase, si igienice!
Parerile sunt impartite, dar destui medici chiar, dincolo de idei inoculate fortat, (estetico-morale!) cu radacini in cele scrise in Biblie, recunosc, ca nu exista contraindicatii speciale!
Ramane la latitudinea voastra! Numai sa va protejati, si sa va spalati bine pe maini inainte!
Nu te-as sfatui sa faci asa ceva. E riscant si nu este absolut deloc placut!
Daca nu il deranjeaza faceti-o asa chestia asta imi aduce aminte de un banc : un tip cu o prostituata merg la el acasa si asta intra la baie in tipul acesta tipa observa ca eu venit dar nu mai avea cum sa o de-a inapoi ca deja i-a dat banii baiatu, o zis ca stinge becu si dimineata pleaca inainte sa se trezeasca el, zis si facut. dimineata se trezeste asta si vede o pata mare de sange in pat speriat spune
vai am omorata, cred ca am impuscat-o fuge repede la pistol, nu avea nici un glont lipsa pistolu
poate am injunghiat-o, fuge la tutite in bucatarie toate cutitele curate
poate am taiat-o cu lama, fuge in bai elama nici ia nu avea sange se intoarce si se uita in oglinda la care spune
- IIOOOI am mancat-o!
Daca ii place bucatica in sange, stai linistita nu o sa se supere. Iti recomand totusi lumina stinsa. Eu unul nu chiar as recomanda cotzoneala in perioada asta da deh date fiind circumstantele... Cat despre special, ce sa ii faci mai special? Esti femeie, e suficient sa te vada goala si gata. Poate un miros placut in camera si totusi semiintuneric nu chiar intuneric bezna. NU mai da cu apa rece in... Doamne iarta-ma ca risti sa dai in altele. Stai linistita. Menstruatia nu se opreste apasand pe buton. Cum am zis daca el e incins, tu incinsa, si ii place bucatica in sange nici nu o sa se simta. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu. O seara placuta.
Nu stiu ce poti face in astfel de situatii, dar nu te spala cu apa rece pentru ca te poti imbolnavi
Nu face nimic decat sa te risti sa ramai insarcinata! bafta! si gandeste'te ca o sa lipseasca un an. ce faci tu in timpul ala?
Barbatii sunt in cea mai mare parte deranjati de sangele care iese din vagin, pentru ca acesta nu poate fi absorbit cu un tampon sau un servetel igienic in timpul actului sexual. Daca menstruatia ta este destul de puternica, s-ar putea sa iti fie dificil sa-l seduci si sa-l convingi pe partenerul tau, dar asta nu inseamna ca nu merita sa incerci. Incearca sa-ti seduci partenerul prin cuvinte, spunandu-i cat de mult il vrei tocmai in timpul menstruatiei pentru ca in acea perioada esti foarte excitata. Ia situatia in mainile tale si incepe sa-ti inciti partenerul. Vei vedea ca nu va fi in stare sa-ti reziste si pana la urma cel mai probabil va uita de menstruatia ta...(scuze intarzierea... dar e bun pentru data viitoare.)