| fana1fp a întrebat:

Va rog fara raspunsuri aiurea.Cand faci dragoste pentru prima data, ce pozitie ar fi cea mai buna folosita?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu dragostea se face numai in pozitia misionarului.
Cand o penetrezi pe gagica-ta si-n urechi, rastignita pe masina de spalat, nu prea mai e dragoste.

12 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Pozitia misionarului, femeia sta pe spate, iar partenerul se asaza deasupra ei pentru a o penetra.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Se pare ca deja ai aflat, pozitia misionarului e cea mai indicata... am incercat odata sa o las deasupra, dar o durea si ii era frica si nu vroia sa continue, asa cat tot cu pozitia misionarului am rezolvat pentru ca am control deplin si nu are ce sa mai faca

| mihai69 a răspuns:

Dacă aș avea vreodată ocazia sa am o virgină, aș pune-o pe ea deasupra. Astfel, își poate controla cel mai bine penetrarea în funcție de durere (dacă există).
Ca să nu mai vorbim că mie mi se pare o poziție deosebit de excitantă.

| shadow72 a răspuns (pentru mihai69):

Nu o sa se urce deoarece e speriata si nu are habar ce sa faca...de aceea se foloseste misionarul, pentru ca ea doar sta acolo.
dupa ce o inveti cate ceva o urci sus sa mai munceasca si ea.

| Oana92 a răspuns (pentru mihai69):

Dar daca o doare o sa se traga mereuwinking

| mihai69 a răspuns (pentru Oana92):

E dreptul ei. Dacă ții la ea, cred că merită măcar atâta libertate, de a decide singură dacă, cum și când să „se lase".

| OnuOnulică a răspuns:

69,89,98 smug cine ştie cunoaşte smug

| Vektor a răspuns (pentru OnuOnulică):

Tare curios sunt cum o dezvirginezi in pozitia 69...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pozitie optimista, clar. Optimismul va disparea, incet, incet, pe parcursul actului. Dar e bine sa pleci cu el la drum.

| Vektor a răspuns:

Pozitia misionarului sau pozitia cand barbatul sta deasupra femeii este cea mai des utilizata, dar si in acelasi timp este si cam aiurea (dpmdv) pentru ca daca femeia sta cu picioarele intinse, penetrarea si mai ales dezvirginarea este mai dificila.
Daca femeia ar sta cu picioarele in jurul barbatului sau cu gleznele pe umerii barbatului sau chiar dogy-style penetrarea ar fi mult mai usoara happy

Răspuns utilizator avertizat
| Valentino46Rossi a răspuns:

Capra.Bagati Doggy Stylewinking

Întrebări similare