| fana1fp a întrebat:

Va rog fara raspunsuri aiurea.M-am indragostit de un barbat de 34 de ani.Eu am 17. L-am cautat pe o retea de socializare iar el mi-a lasat numarul.Intr-o zi mi-am facut curaj si l-am sunat.Tremuram toata.As vrea sa ma intalnesc cu el macar sa-i sarut buzele.Sunt moarta dupa el.Eu am mai avut relatii cu baieti apropiati de varsta mea,dar pur si simplu pe acest barbat nu mi-l pot soate din cap, il ador, nu ma pot gandi la nimeni altcineva.Ma pierd si cand vorbesc cu el la telefon.Chiar nu mai stiu ce sa fac.Va rog raspunsuri cat mai rapide!

15 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Tu gandesti? Cat de bine il cunosti pe acest barbat? E om un toata firea iar tu esti o pustoaica.
S-au terminat baietii apropiati de varsta ta?
E si normal ca te-a facut sa-ti placa. E matur, stie cum sa fraiereasca. Iti dai seama cate fete ca si tine i-au trecut prin pat. laughing))

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu i ti este teamă că te poate omorî? S-au te poate vinde la proxeneti, la pesti, sa devii prostituată in strainatate, Germania, sau Italia?

| LoveSleep a răspuns:

Am doar o singura intrebare: Ce mașină are?

| Doub a răspuns:

Pedofilu'.

| ywar a răspuns:

Eu pentru tine mi-as dori sa ajungi prin Turcia, nu in vizita, ci intr-o casa mica, cu putina lumina, pe mana unui proxenet. Atunci sigur sigur te trezesti.

| Alcyon a răspuns:

Parerea mea e ca ai facut o mica obsesie pentru tipul acela. Nici macar nu-l cunosti! Una e pe internet, alta-i e in realitate. Toti par perfecti pe net, fiindca lumea virtuala ii ajuta sa-si ascunda defectele. Nu tot ce zboara se manaca insa. Sfatul meu e sa te intalnesti cu baieti de varsta ta si sa lasi relatiile virtuale (mai ales cu barbati de 34 de ani, care e posibil sa aiba neveste/ copii/ amante etc. etc). Eu m-am intalnit cu destule persoane de pe net si pot sa-ti spun ca unii dintre ei sunt sariti de pe fix. Multi par perfect normali, dar la un moment dat, daca-i testezi, o iau razna. O femeie matura stie sa discearna binele de rau; o copila ca tine insa, se poate sa o incurce destul de rau.

| fana1fp explică (pentru Alcyon):

Nu ne-am cunoscut pe net.L-am cautat pe net dupa aceea

| Lawliet14 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, in mod normal ti-as recomanda sa nu te bagi intr-o astfel de relatie pentru ca exceptiile sunt rare. Poate fi un copil prudent? Ai nevoie de sansa ca sa nu o patesti.

| e1xtz a răspuns:

Legat de raspunsurile ce le-ai mai primit...macar 20 de ani daca aveai.
Nu mai mult de o saptamana un fost preot a sugrumat o copila apropiata de varsta ta.
Vezi-ti de pustani de varsta ta, cat de tonti si pisalogi sunt la varsta aceasta, sunt potriviti pentru momentul actual.

| Pinocchio a răspuns:

Barbatii maturi stiu sa manipuleze foarte bine fetele tinere.
Ai grija sa nu intri si tu in aceasta capcana, ai fi o prada prea usoara pentru acest vanatori experti.
Si nu in ultimul rand poate fi si periculos.
L-ai cunoscut pe un site de socializare, Habar nu ai cine este de fapt si ce intentii are.
Eu iti recomand sa ramai la stadiu de vis si nu te imprietenii mai ales pe internet cu barbati maturi straini.

| girl971 a răspuns:

Este prea mare! Crede-ma...are balta peste mai mic! Si eu am 17 ani! E periculos ce vrei sa faci...iti pui viata in pericol! Nu merita!

| RenataIoana a răspuns:

Nu esti singura in situatia asta... Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare!

| fana1fp explică (pentru RenataIoana):

Daca nu sunt prea indiscreta in ce situatie? Adica iubesti si tu o persoana mai invarsta ca tine sau?

| RenataIoana a răspuns (pentru fana1fp):

Da, exact asa! E diferenta intre noi de 15 ani...

| Angeln a răspuns:

Ai grija! ..eu te sfatuiesc sa iti cauti un baiat mai de varsta ta...e prea mare pentru tine si nu cred ca ar vrea o relatie serioasa.Ca un baiat de varsta lui serios nu s.ar uita la o fata de 17 daca si.ar dori cu adevarat sa iubeasca o persoana.Eu zic ca poate profita de tine. Dragostea e oarba.Ai in vedere si parerea celor din jur ca ei vad mai bine.Ai auzit de trafic de persoane? te sfatuiesc sa fii atenta si sa lasi valurile tineretii deoparte si sa te gandesti serios ca esti inca tanara si meriti mai mult de atat.succes