| Criss_2835 a întrebat:

va rog foarte foarte frumos imi explica si mie cineva carei traba cu linia de control la testul de sarcina de tip banda care este linia de control? am facut 2 unul in ianuarie mi sa rozalit si dupa aceea mi-a aparut o linie si la fel si ieri cand am mai facut unul tot asa dar am o nedumerire...carei linia de control? daca sa zicem testul ar fi pozititv cate lini trebuie sa apara cu tot cu linia de control? RASPUNSURI CAT MAI URGENTE VA ROG FRUMOS... cel mai explicit raspuns primeste FUNDA

Răspuns Câştigător
| Adina77 a răspuns:

Linia de control este prima.
Prima de langa portiunea pe care-ai bagat-o in urina.
Daca a doua se face roz, esti insarcinata.
Daca nu, nu esti.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Linia care a aparut e linia de control. pe un test pozitiv apar doua linii distincte: una de control si una de test. Daca a aprut una singura, testul este negativ.

| raspunz a răspuns:

Testul neconcludent nu arată nimic.

Testul negativ arată doar o linie, linia de control.
|

Testul pozitiv arată două linii
| |

Nu are importantă care dintre cele două este cea de control atât timp cât ai două linii pe test e clar că e vorba despre o sarcină. Din principiu, prima care se face roz ar trebui să fie cea de control.
De obicei nu "urinezi pe el" cum a spus cineva de pe aici, trebuie să urinezi într-un pahar de unică folosință de preferat, apoi să introduci testul în urină până la nivelul marcat pe test (scrie în instrucțiuni) apoi să îl scoți și să îl ții în poziție orizontală câteva minute. Asta este tot.

| Smurf a răspuns:

Scrie destul de clar pe test, sau poate nu stii sa citesti.E mai usor sa vii sa intrebi aici.Doamne fereste!

| Iuliana944 a răspuns:

Daca apare o linie sau un simbol (in plus fata de linia de control), rezultatul este pozitiv

| Criss_2835 explică:

Ms...dar pe mine ma intereseaza care ii linia de control

| SorinaB a răspuns:

Linia de control ar trebui sa fie prima.care apare chiar in momentul cand urinezi pe test, si linia de test apare dupa 3-4 minute. daca in total sunt 2 linii, testul e pozitiv.