Buna!
http://www.lady4ever.ro/articol/867_1/Trucuri-pentru-un-sarut-reusit.html
fiecare saruta in felul lui iar dupa un timp intr-o relatie fiecare se obisnuieste cu tehnica partenerului. asta e parerea mea cel putin :)) important e sa nu fi crispata :-s sa lasi sa vina totul de la sine sa simti ca plutesti :X buzele de deschid incet si se apropie de ale partenerului incet (daca vrei bineinteles :)) ) se foloseste limbuta la inceput doar varfuletul dupa care buzele revin la forma initiala fara a se departa foarte mult se continua procedeul pana cand amortiti :))) glumesc exista un moment in care ia totul sfarsit bineinteles ai acel moment vine de la sine. Un sfat? sa nu tragi foarte tare aer in piept in momentul sarutului risti sa ii iei aerul partenerului si sa nu te folosesti de dinti altfel ii musti buzele sau limba.
Sper ca te-am ajutat cu imaginatia mea electronica :)))
Nu misti nimica nu faci nimic...te lasi purtata de val ca poate el nu vrea in momentul acela...sau daca vrei ia-l prin surprindere.dar mai intai sarut fara limba si apoi altceva.
Incerca sa nu`i atingi dintiipur si simplu ii saruti buzele apoi ii bagi limba in guradar nu toata 1 sfert nu stiu cum sa zic si de acolo te iei dupa el.simplu.si succes
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: