| maddallyna a întrebat:

va rog frumos ajutati-macrying. daca vi s-a mai intamplat cum ati procedat(ma refer la fete)... un baiat din liceu cu mine nu ma lasa in pace. e genul ala de baiat obsedat.si nici macar nu-l cunoscsadangryangryangry. si nu suport astfel de persoane.imi da cu palma peste fund. vroia sa incerce sa ma sarute.si eu nu am cum sa fac nimic.ca jos cand ies afara ma asteapta la parter impreuna cu alti baieticryingsi se dau toti la mine...

Răspuns Câştigător
| Barblaster a răspuns:

Daca vrei sa scapi usor, spunel-e parintilor, vad ei ce fac. Daca faci asta si inca te mai deranjeaza, poti face sa nu stea nici la 5 m fata de tine fara frica.Cum? Siiimplu.Te duci la o sectie de politie si le spui.
La prima abatere(urmatoarea)-Ia mandat
La a 2-a, are amenda si anuntarea parintilor
La a 3-a, e vai de capul luihee hee (eu asa am scapat de 1 si crede-ma functioneaza)
Mult noroc!

| Barblaster a răspuns (pentru Barblaster):

@la prima abatere ia mandat rolling on the floor. Vroiam sa zic avertisment scuze rolling on the floorrolling on the floor

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Roaga vreo doi,trei colegi mai inalti sa te conduca pana la iesire.
Discuta cu diriginta si directorul.
Spune-le parintilor.
Nu e o gluma si stiu cum te simti,cere ajutor, nu-i lasa sa te jigneasca sau sa te compromita in felul asta!
Ai grija de tine, pari un copil cuminte.
Mult succes!

| BlancaFantasma a răspuns:

In aceeasi situatie era si o colega de-a mea cand eram intr`a 10`arolling on the floor bine ca mi-ai amintit.nu stiu ce sa ti zic sincer ea e genul care vorbeste cu toti pampalaii si de asta faceau asa.se vede ca tu nu esti asa.ce sa faci:ignora`i, evita`i.

| crhh a răspuns:

Du-te la director/directoare in ultima instanta... Daca e chiar atat de deranjant, vorbeste si cu diriginta sau cu parintii tai si spune-le ce se intampla, daca nu te simti tu in regula chestia asta nu este ok, se poate ajunge pana la Politie :-)