| fluturas88 a întrebat:

va rog frumos ajutati-ma. Vorbesc cu un baiat de vreo 1 luna, si am ajuns la el intr"o seara.si am facut sex, da eu nu am stiut ca el nu face cu prezervativ.si cand am ajuns acolo imi zice ca el cu nu face, si i-am zis ca da nici eu fara.si pana la urma m-am lasat.am facut de vreo 3 ori, da nu s-a terminat in mine, desi mie tot frica mi, si nu mi-am luat nici o pastila nimic dupa.nu de mult mi-a trecut stopu, si multi imi zic ca daca nici nu s-a terminat in mine si nu de mult am fost pe stop nu mi se poate intampla nimic.desi mi foarte frica, si vreau sa vad voi ce ziceti? pentru ca mis extrem de distrusa de atunci.va rog frumos ajutati-ma.multumesc frumos.

12 răspunsuri:
| MuñequitaLoka a răspuns:

Stai linistita happy

| anaduna a răspuns:

Nu trebuia sa te lasi asa usor daca va fi asa ca sa ai copil va trebui sa faci avort si nu у precis ca dupa vei mai putea avea copii ai grija si fii mai atenta

| bluebios a răspuns:

E cam nasol daca a-ti facut-o de 3 ori. Ejaculatul in afara functioneaza ok doar prima data, cand o faci a doua oara raman sermatozoizi pe canal si acestia sunt preluati de lichidul preejaculator si asa ajung in vagin.

| Twist a răspuns:

Daca ti'a venit stopul sunt slabe sanse sa fi ramas insarcinata! Dar prezervativul nu e numai pentru prevenirea sarcinilor nedorite, este si pentru a te proteja de boli cu transmitere sexuala.Asa ca mai bine ai face un control sau daca iti e rusine si nu vrei sa fle parinti tai mai bine data viitoare nu te mai lasa convinsa de el. Spune-i si lui ca si el poate lua vreo boala si nu cred ca vreti asta, niciunul dintre voi!

| CristinaLorena a răspuns:

Poi o cunostinta avea stop si cand s-a dus la ginecolog era insarcinata in 5 luni O.o. Aja ca fa-ti un control. Totul e posibil.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Deși șansele ca tu să fii însărcinată sunt mici,având în vedere că actul sexual a fost imediat după ce ți s-a terminat menstruația,asta nu înseamnă că trebuie neglijate sau că sunt nesemnificative/inexistente. Este posibil ca tu să fi rămas însărcinată din cauza lichidului pre-ejaculator.
Voi ați folosit metoda coitului întrerupt,care este una dintre cele mai ineficiente/nerecomandate metode, fiindcă te poți "trezi" cu o sarcină nedorită, și nu în ultimul rând cu o BTS (boală cu transmitere sexuală).
Dacă "scapi" de data asta, nici să nu te gândești să faci și data viitoare tot fără prezervativ, pentru că vei suporta consecințele.
Numără 21 de zile de când ai făcut sex neprotejat, și fă un test de sarcină cu urina de dimineață.
Baftă!

| gabrielaoana11 a răspuns:

Daca e fa test de sarcina

| XK a răspuns:

Nu vreau sa fi speriata dar sunt sanse mari sa ramai insarcinata, metoda coitului întrerupt este eficienta decat prima data, la al doilea numar mai are spermatozoizi pe canal, la al 3-lea si mai multi...ca-sa nu mai spun ca nu ai precizat nimic de sters, deci este posibil sa mai fi avut si pe penis straight face

Oricum, vreau invitatie la botez happy

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ce mult te respecti

| twyty a răspuns:

Ziua buna all...si sa continuam,desi am citit in mare parte,,rapunsurile,,nu sunt toate chiar asa,,,sa nu ne agitam degeaba, ok si sanu ne grabim sa dam cu presupusa ca,,se poate ca s-ar putea si tot asa,
dupa cum zice ca au facut-o de cateva ori,fara,,as se proteja,da e o problema in cazul bolilor, si sarcinilor, dar avand in vedere ca nu sa terminta in interior, o mare parte din pericol a trecut
si mai ales ca era dup menstruatie
asa ca nu mai dati cu presupusu ca e posibil
ca nu e chiar asa
eu am o pustoaica de 18 ani, si o fac cu ea de vreo 4 ani,la inceput foloseam,prezervative dar,,,stiti ca se reduce placerea si ***, trecem peste, as ca de 3 ani si ceva fara,si nu am avut probleme,dar tinand cont ca nu termin in ea, desi ea termina de cateva ori inaintea mea, \ok dupa ne si spalam aproape dupa fiecare nr,, desi dam 2 3 nr fara sa ne ducem la dus,doar ne strgem bine cu servetele,de regula umede si totul e ok,acum ce sa zic mai depinde si de organsimul fie caruia dupa cum termina si mai stiu eu ce,dar sa nu exageram cu astea ca se poate ramane insarcinata asa repede,,,si doar stiti ca intor picatura sunt milioane de dracusori ganditi-va un pic cati sunt in toata cantitatea de sperma,,si faza e,,logic, cati copii se fac, 1sau 2 care mai norocos
asa ca *** e prea de tot sa rami insarcinata doar din cauza lichidului pre-ejeculator,cati dracusori pot fi asa norocosibig grinbig grinbig grinbig grindar o ghinionista poate avea si nororcu asta da foarte rar, sau din prea multa neatentie,,, o zo buna si nu mai nr curate

| lovenrt a răspuns:

Scumpo iti zic sa stai linistitahappyNu ramai insrcinat asa de usor, pot sa zic ca eu am facut'o ne prtejat si iubitu meu s-a terminat putin in mine chiar daca nu loasem pastile, si nu am ramas gravida...alti incerca cate un an ca sa ramana insarcinatelove struck

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bineinteles ca poti fi insarcinata. Riscul unui act sexual fara prezervativ fara ejaculare este cuprins intre 4 si 27%, in functie de ziua ciclului menstrual in care te gaseai. Nu conteaza cand iti trecuse menstra, ci cand iti venise. Cu cat esti mai aproape de prima zi de emnstruatie, cu atat riscul este mai mic. Intrebarea mai dureroasa este: analize el si-a facut? Sau risti sa fi luat si un HIV sau o hepatita de vreme ce el nu se protejeaza niciodata si face sex intamplator (daca cu tine a ajuns in pat numai dupa o luna, inseamna ca are o viata sexuala dezordonata)