| NiyckoOlLeEtTaAFiTzOaSa a întrebat:

va rog frumos daca nu va intereseaza ichideti pagina ca nu vreau critice si toate cele.

acum cand am venit de la scoala am intrat un pic pe mess sa vad daca este iubitu, era dar i-am dat buzz la status punea ca era sora mi-am cerut scuze ca nu prea o suport pe sora lui ma rog si din pacate nu era sora ci "iubitu" si incepuseara sa ma injure si cum mie nu imi place sa fiu injurata am inceput si eu sa injur dar mi-a spus lucruri pe care ma doare forte tare eu il iubesc enorm suntem chiar (eram) de 3 ani impreuna cum avea 2 iduri i-am scris ceva pe id celalat ma rog... si nu stiu ce sa mai fac deci il iubesc prea mult sa il uit regret pentru ce am facut va rog ajutati-macrying
cel mai bun raspuns o funtitza si un vot dar plizz un raspuns cat de micut ma mutumesc si cu acel raspun. multumesc multcrying

Răspuns Câştigător
| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

sad Buna... trist dar asa se mai intamplawinking

big hug

1 -> Poate el a vr sa te incerce daca o sa o injuri pe sora lui, sau nu sh vazand ca uh ai injurat`o thinking nu stiu, sa supii

Dar spune-mi voi acum mai sunteti impreuna?:o
Stii ce?! nucred ca el nu te iubeste ati stat 3 anii impreuna nu este chiar asa potin puppy dog eyes, sa spunem ca daca vroia sa isi bata joc de tine state`a mai putin cu tine oh go on

in fine oh go on daca vrei sa mai vorbim da`mi un mesaj privat cu id taubig hug sh te mai ajut :*

ok?! te-am pupat :*

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Poi suna-l.
Du-te la el big grin
Vb pe mass
Cere-ti scuzewinking

| Serafir a răspuns:

Coatati altu fa

| Statusuri a răspuns:

Mai bine ai cauta un baiat nou, uite aici niste id-uri de baieti!