| petre0995 a întrebat:

Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu o parere foarete importanta! Acum ceva timp iubita mea a vorbit pe fb cu un baiat care ma cunoaste asa din vedere, acest baiat s-a dat la ea, dupa care au inceput o discutie despre mine, si baiatul acesta a inventat o poveste foarte urata despre mine, iar prietena mea il crede, uitati discutia si va rog sa imi spuneti pareri serioase(dau funda) si nu stiu cum sa ii demonstrez ca ala a mintit-o si nu eu! iata discutia si sa imi spuneti daca voi ati crede inventia asta: Fata:Il cunosti pe *******?(numele meu nu am vrut sa il public)

Baiatul:da

B:dc?
F:destul de bine?

B:da
F:bun. Ai o parere despre el?
F:astta ca sa vad cum gandesti

B:mda. una proasta
F:care-i aia?

B:nu imi place sa barfesc o persoana

B:dc vrei sa stii?
F:te rog?
F:e o parere.

B:la cat e el de micut ca e in clasa a 10, se dadea la una de 20 si ceva de ani laughing

B:si alte chestii
F:acum cat timp?

B:nu mult
F:zii

B:o luna maxim

B:2
F:e de acolo?

B:da

B:dar dc intrebi?
F:cine?
B:iti zic mai traziu

B:nu stiu cum o cheama
F:E din liceu?

B:nnu

B:e mare
F:si ai vreo dovada?
?

B:ochii mei

B:in rest nu pot sa.ti demonstrez

B:dar ar trebui sa ai incredere in mine
F:si unde s-a intamplat asta?

B:la primaru nostru la bar
F:s-a dat la ea prin ce?

B:se dadea la ea. nu tiu sa.ti explic. eu nu am stat decat 5 min acolo..am dus pe cineva si dupa am plecat
F:i in general se mai dadea?

B:nu e usa de biserica oricum

B:nu prea ma intalnesc cu el asa des
F:Si de unde stii toate astea?

B:de la mine

B:ce am vazut
F:cine mai era in barul ala
?

B:acum imi zici dc te intereeseaza?

B:multe persoane
F:zi-i cateva

B:unu remus, seleac unu cristi si etc
F:erati la masa sau cum?

B:erau ei. eu nu
B:da si mai multi da eu nu cunosc pe toata lumea laughing
F:pai si prin ce s-a dat la ea?
F:sau unde era aia?

B:era langa el la masa vorbeau, etc mai mult nu stiu ca am plecat

B:da dc te intereseaza?
F:asa...parea timid.

B:nici decum

B:da imi zici si mie dc te intereseaza asa mult? laughing
F:Il cunosc si parea timid..de unde vine si fpatul ca aparentele inseala. Cum zici tu ca esti asa, asa arata si el
F:esti sigur pe ce spui
?

B:foarte sigur ..nu am dc sa mint
F:zisasi ca se dadea la ea si 'alte chestii'. Care alte chestii?

B:erea prea aproape de ea
F:pai si ce-i facea?
B:am stat 5 min daca ma intelegi
B:doar atat am vazut
F:si in 5 minute ai vazut atatea?

B:pai am zis ca vorbea cu ea si statea prea aproape de ea
Ftonguearea timid?
B:nu ..am zis
F:pot sa-i spun vreo data asta?

B:daca vrei.da nu as vrea. ca nu vrea ca dupa sa-mi zica mie ca l.am barfit

B:si nu ar fi prost sa recunoasca
F:L-am sunat acum 2 minute pe Remus si zisa ca nu e asa, ca nu e adevarat

B:e prietenu lui cel mai bun.
Fbig grine unde stii tu?

B:da ii cunosc ..doar sunt de la mine

B:stiu cum umbla
Fbig grinar el nu a avut nici o prietena pana acum(bogdan adica eu sunt)
B:nu stiu asta.

B:nici eu nu am avut decat una laughing
F:si de ce n-ar recunoaste?

B:da deja ii zisasi ca imi zice acum pe fb... te credeam si eu altcumva. nu ca pe celelalte

B:eu iti zic tot ca un prost si tu dupa ma parasti?

Răspuns Câştigător
| 1cristian1990 a răspuns:

E pur si simplu un barfitor daca nu s-a intamplat precum a spus si nu mi se pare ca se dadea la ea, poate ii era ciuda pe tine ca stai cu ea si vroia sa va desparta, atata! Discuta cu ea sincer, ce sa zic!

| petre0995 explică (pentru 1cristian1990):

Se dadea la ea, a si recunoscut asta, eu aici am copiat doar secventa in care a vorbit despre mine, desii este mult mai mare, am copiat putin ca sa vad ce parere au si altii, si daca cred in asa ceva, insa nu recunoaste ca a mintit, si se dadea pe langa mine ca ii pare rau si ca nu a stiut ca e iubita mea, dar nu vrea sa recunoasca asta, si se da ca stie pe toata lumea si ca stie cum umblam toti, dar pe fata inventata de el la care m-am dat nu stie sa ii spuna numele. Cat poate sa minta omul asta... MI-a distrus viata! Erea singura fata din viata mea, pe care am iubit-o si o iubesc enorm, si ne-am despartit pe chestia asta, pentru ca nu mai are incredere in mine, zice ca mint si ca m-am dat la alta, dar eu am fost fidel mereu, nu m-am dat nici odata la altcineva, dar nu stiu cum sa ii demonstrez, am ramas singur, s-a despartit de mine dar eu spun adevarul ca nu m-am dat la nimeni si nu ma credecrying(

| 1cristian1990 a răspuns (pentru petre0995):

Fi barbat frate! Tu numesti aia o iubita, serios? O femie adevarata care te iubeste si tine la tine se comporta altfel, discuta cu tine nu crede ori ce aiurit cu care vorbeste pe net si sincer nu e prea inteligenta daca a crezut asta fara dovezi doar din vorbele lui x care se dadea la ea! Hai frate ca nu ai viata distrusa din cauza la o aiurita si la un barfitor! Ia-o ca pe o binecuvantare, ai vazut si tu pe cine ai langa tine, ai AVUT o persoana care nu te merita si mai tarziu sigur se intampla asta si poate era mai grav! Deci nu te mai stresa, eu in locul tau nici nu as mai baga-o in seama as uita-o in 3 secunde! Am trecut si eu prin asta, unele persoane nu stiu sa te aprecieze, nu te merita si nu au incredere in tine! Gata, mai inselat a zis ala. punct. Ne despartim! Numai bine si gaseste pe una care te merita!

| petre0995 explică (pentru 1cristian1990):

Eu tin la ea si sa nu o mai jignesti! ala e un fraier, un barfitor si isi merita jignirile, dar ea e nevinovata, eu o inteleg, si-a pierdut increderea in mine, dar o iubesc si tin la ea, chiar daca se poatra mai altfel cu minesad este adevarat si ma doare cand il crede pe ala care minte, dar iubirea pe care o am pentru ea este foarte mare, pentru ea lupt. Ma dor anumite chestii dar sunt puternic si pot sa trec prin multe. Eu ceream doar sfaturi ca eream la capatul puterilor si nu stiu cum sa ii demonstrez ca eu ii spun adevarulsad si infectul acela va plati pentru ceea ce a facut, fiecare isi va primi portia de si-o merita. Dar pe prim plan este iubita mea, sentimentele ei sunt ranite si nu o pot lasa asa straight face sad

| 1cristian1990 a răspuns (pentru petre0995):

Ok, am inteles, dar ai grija ca slabiciunea ta pentru ea sa nu te faca sa suferi mai mult, gndeste de 2 ori pana iti reversi toate sentimentele in fata ei, 2 oameni nu se cunosc o viata si tu crezi ca o cunosti pe ea? Sa sti ca nu e vina acelui barfitor, barbatii se pot da la ori ce femeie doresc, e de datoria ei sa nu accepte acele vorbe fara dovezi si sa aiba incredere in tine si sa discute cu tine deschis aspectele acestea! Nu stiu ce sa zic, poate esti suparat pentru ca e un neadevar la mijloc si ea crede altceva decat adevarul despre tine, si vrei sa te razbuni pe baiatul acela! Da, dar daca ea te credea pe tine si nu pe barfitor, te mai razbunai asa pe el? Nu, normal ca nu, deci sa stii ca ea e vinovata si poti intreba asta pe oricine si consider ca afirmatia mea e justa! Vorbeste deschis cu ea si spune-i adevarul, daca nu vrea sa inteleaga, poate nu vrea sa inteleaga dintr-un anumit motiv, poate nu mai vrea sa fie cu tine si dinaceea s-a despartit asa repede de tine sau etc! Eu doar imi exprim parerea, dar tu stii mai bine ce e intre voi si ar trebui sa stii si ar trebui sa gandesti de 2 ori inainte de a alerga dupa cineva si de a-i pune toate sentimentele tale pe tava!

13 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Prea mult >.<

| neutrino a răspuns:

Nu ai cum: posibilitatile tale intectuale sunt nule.

| vocea a răspuns:

Stai cal frate esti barbat, ala trebuie sa ii dovedessca ca esti vinovat nu tu ei ca esti nevinovat asa ca nu te complica asa vezi cata incredere are in tine succes

| petre0995 explică (pentru vocea):

Dar ala nu mai vrea sa vorbeasca, zice ca nu se mai baga si nu vrea nici sa recunoasca, omul asta m-a terminat, nu mai stiu ce sa fac crying(

Răspuns utilizator avertizat
| 1cristian1990 a răspuns:

Apropo, mai multi au spus asta, ca in felul acesta vezi cata incredere are in tine!

| ChristianS a răspuns:

Sunt multe fete pe lumea asta! Cauta si tu una mai bunicica laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChristianS):

De acordlaughing

| Brilliantik a răspuns:

Complicat nu prea am inteles sensul(se dadea la ea)? Daca tot ce a fost mai sus s-ar intimpla in timp ce ma intilnesc ca spre exemplu cu tine, as crede, adica cum sa-ti spun depinde ce persoana iesti.Ca spre exemplu daca mas intilni cu colegul meu de banca si sa aflu toate astea ca mi-a facut el, nu as crede findca e prea cinstit si drept ca sa faca cuiva rau.In ceea ce priveste despre tine si prietena ta, totul depinde daca te iubeste cu adevarat, adica daca atunci o sa te creada pe tine nu pe altii