| zanaa a întrebat:

va rog frumos sa imi dati si mie un sfat,prietenul meu ma bate rau de tot,si imi lasa semne si m-am saturat,si i-am spus de multe ori sa o terminam si nu intelege,nu vrea sa ne desparitm,ma urmareste pe la scara,si pe unde stie ca ai ies afara,pentru ca ii este frica sa nu il insel,am ajuns sa stau cu el mai mult de frica si sa suport bataile astea,ieri seara m-a batut rau de tot! va rog frumos sa imi spuneti si mie cum sa o termin cu el,deoarece nu mai am nici curaj sa ii spun sa o terminam, ca stiu raspunsul!

19 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Citeste acest articol, si vei vedea ce pedeapsa poate sa primeasca tipul, in cazul vatamarii corporale, respctiv, dupa o examinare medico-legala:
http://www.ifulga.com/cap._8.pdf
Chiar poti sa-i comunici ce-l asteapta!

| Wøodenpints a răspuns:

Aw, ce drăguț. Sunteți exact ca un cuplu de moldoveni din Dorohoi.

| Oana92 a răspuns:

Mergi la iml, iti scoti certificat si apoi mergi la politie. Si vorbeste cu parintii tai despre asta, desi eu nu imi pot imagina cum nu au observat ca esti lovita. Nu mai sta langa el, apeleaza la politie si cere ajutor parintilor, inainte sa fie prea tarziue!

Sper sincer sa ajunga in puscarie! Astia nu sunt barbati, nici macar animale nu se pot numi!

| ywar a răspuns:

De ce nu mergi la politie? Certificat medico legal si poate o scoti la capat. Cati ani are?

| drogh a răspuns:

Ii spui:,, Baiete! Daca intr-adevar ma iubesti, nu trebuie sa dai in mine in halul asta. Tu ai auzit de incredere? De ce nu o ai? Daca pana acum ti-am fost fidela, o sa-ti fiu in continuare. Schimba-ti comportamentul sau altfel ajungem la despartire pentru ca eu nu sunt marioneta ta.'' Daca nu inceteaza si face si mai rau, te duci direct la politie sau suni acolo sau mergi indrumata de un parinte de-al tau!

| 22andreea22 a răspuns (pentru drogh):

Se pare ca fata deja i-a spus asta si tot o bate, nu-i pasa. oamenii de genul asta nu inteleg de vorba buna, deja el are o problema.

| Cristiann25 a răspuns:

Nu am timp sa stau sa citesc restul comentariilor dar iti spun eu un lucru pe care trebuie sa-l faci neaparat fara sa-ti mai pui semne de intrebare si fara sa regreti! Mergi la politie si depune o plangere ca asa ceva nu e posibil.Cum un barbat sa bata o femeie? Suntem animale? Nu sunt femeie dar sunt total impotriva acestor lucruri.Nu-ti convine ceva in relatie? Te desparti dar nu-ti bati partenera! Pe oamenii astia i-as impusca direct, fara gluma.Lui i-ar placea sa fie batut? Intrerupe orice legatura cu el si mergi la politie cat mai repede posibil nu mai astepta. Poate ne spui si noua ce ai facut.Te pup!

| NickName01 a răspuns:

Parca la botosani a fost un caz in care el i/a dat foc fetei din gelozie...

Vezi ca lucrurile sunt foarte serioase. El are o adevarata obsesie fata de tine. Este absolut necesar sa le spui parintilor si sa le vorbeti si de alte cazuri celebre, precum cel de mai sus...

Sfatul meu este sa o tai din localitate, undeva unde el nu poate banui ca mergi, la tara, nu conteaza unde, dar nimeni sa nu stie, nici un prieten comun, nici un facebook nimic!

Nu glumi cu lucrurile astea!

| Pearl01 a răspuns:

Buna! Imi pare foarte rau sa aud asta si de situatia ta. Un "barbat" care da intr-o femeie, ala nu mai barbat ci un nemernic care trebuie pedepsit. El probabil ti-a prins punctul slab si te ameninta in fel si chip, doar pentru a nu-l lasa, ceea ce demonstreaza ca "omul" ori a facut o obsesie pentru tine, ori e bolnav psihic, ori nu stiu, mai ales ca ai spus ca te si urmareste. Tu trebuie sa scapi cat mai repede de el si de teroarea in care esti bagata, pentru ca asta te nenoroceste! Apeleaza cat mai repede la persoanele in care ai multa incredere si care stii ca daca le spui prin ce treci fac ceva: parinti, frati, surori, matusi, unchi...rude sau prieteni foarte buni. Trebuie sa ti se faca dreptate, esti om si nu ai de ce sa induri toate astea, doar pentru ca el are probleme psihice. Nu mai tine in tine si te ascunde ca mai rau iti e. Vorbeste cu familia ta sau cineva apropiat si macar sa-i aplice o corectie, sa vada ca TU NU ESTI SINGURA si ca NU ITI ESTE FRICA DE EL. El profita ca ti-e frica de el si de aia te si ameninta, urmareste, bate... daca tu vorbesti cu cineva care stii ca e langa tine, atunci te poate proteja de el. Si in cel mai rau caz, te duci cu cineva din familie la politie, DAR NU MAI STA ASA! Tu esti o victima a violentei lui si atata timp cat tu vei sta si vei indura, nu vei mai scapa de el niciodata sau te nenoroceste. Trebuie sa ai curaj sa-i spui unei persoane apropiate, care stii ca te va proteja prin ceea ce treci, ca sa poti scapa. Parintii, rudele ar fi cele mai indicate. Te rog sa ma tii la curent cu starea ta si sa-mi spui ce ai rezolvat, as vrea sa te ajut dar nu prea pot. Fa-ti curaj, fi puternica si fa ceva sa scapi de nemernicul ala!

| lauraroxi a răspuns:

Daca nu vrei sa afle nimeni de ce nu vorbesti cu el, presupun ca iti zice ca te iubeste, spune-i ca daca iubeste de ce face asta, de ce ii place sa te vada suferind si de ce ii place sa te bata?! Oare nu este om, nu intelege, sau ti-e frica sa vorbesti cu el?! Mai bine fa-ti curaj si vorbeste-i ceva mai rau nu ti se poate intampla! O femeie doar pentru ca este mai lipsita de forta nu poate accepta asa ceva de la un barbat! Iar daca nu merge nici vorbind te sfatuiesc sa apelezi la parinti tai sau in cel mai rau caz la politie!

| Rachetul a răspuns:

Ajuta-ma sa iau legatura cu tine intr-un fel te pot ajuta

| 22andreea22 a răspuns:

Parintii, ei te vor ajuta! imi pare rau pentru tine dar trebuia sa pui punct de la primul cuvant murdar pe cate ti l-a zis. acum timpul nu il mai poti da inapoi, apeleaza la parinti!

| geohandmade a răspuns:

Simplu. apelezi la parinti si la politie. nu e normal sa te bata. asta nu e iubire ci violenta

| baNutzZu a răspuns:

Cred ca cel mai indicat este sa te duci la politie, poti sa te duci la medic si sa scoti o adeverinta pentru ranile care ti le-a provocat. Poti sa obtii un ordin prin care el nu are voie sa se apropie de tine! Te rog eu frumos mai bine du-te la politie, asta nu mai este dragoste, asta este gelozie peste maximul suportat. Poate doamne fereste sa se intample altele mai grave.

| zanaa explică:

Nu pot sa merg la politie pentru ca nu este asa simplu, imi este tare frica de el! si sa ies pe strada si parintii mei nu stiu de el!

| 22andreea22 a răspuns (pentru zanaa):

Nu conteaza, o sa afle, le spui. nu fi inconstienta, o sa te bata pana nu o sa te mai poti ridica de jos, atunci nu o sa mai poti face nimic. de asta sunt parintii, o sa te apere. sunt singurii la care poti apela, nu fi fraiera, arata-i ca nu esti o jucarie. iti e frica sa le spui perintilor dar sa te vezi cu el si sa iti iei castane nu iti este?

Răspuns utilizator avertizat
| GeorgykR a răspuns:

Foarte urat! Eu spun sa nu mai suporti, lasa frica si incearca sa cauti ajutor la politie, familie...sunt multe fete\femei in cazul tau, trebuie sa actionezi cumva!

| Anamaria9696 a răspuns:

Sincer de ce nu mergi la politie? nu vreau sa exagerez dar Doamne fereste poate ajunge si mai rau.chear daca ti-e frica de el mergi la politie e cel mai bine asa te va bate in continuare