Pai din moment ce il iubesti, o sa iti faci singura rau daca nu pastrati legatura.
Cat despre mama ta, ai 15 ani , eu zic ca ar trebui sa inteleaga Vorbeste cu ea si lamureste-o
Eu zic sa nu renunti la el desi diferenta de varsta intre voi este destul de mare si el poate avea alte asteptari de la tine
Ai grija de tine :*
Trebuie sa ii demonstrati mamei tale amandoi ca el nu este asa si ca ea se insala si asta se poate face doar cu timpul
Baiatul ala cu 5 ani mai mare decat tine ti-a dat cumva de inteles ca te iubeste? Poate, pur si simplu, te place doar ca pe o persoana draga, nu te vede si in postura de iubita. Poate cand tu vei avea 18 ani (si el va avea 23) poate se va gandi la tine si ca la o posibila iubita. Asta, daca viata o sa va puna fata in fata si tu sau el nu o sa va gasiti alt suflet pereche pana atunci.
Sa inteleg ca are 20 de ani pai e cam greu. intreab-o pe mama ta cine i-a spus acele lucruri si apoi du-te si afla de la persoana aceea ce e cu povestea despre baiatul care il iubesti.
Asta e doar parerea mea.Eu am 14 si sincer sa spun.eu nu ascult tot ce imi zic parintii.Sau sa o luam altfel de unde ar sti mama ta ca te intalnesti cu el. Poti sa zici ca te duci altundeva si pana la urma te intalnesi cu el.
Sper ca am fost de ajutor!