Trebuie sa ai o discutie clara cu el inseamna ca nu te respecta si este gelos pe fantasme, chestia de primordialitate cade, orgoliul nu isi are rostul iar daca vrea sa vada cum e cu o virgina sa-si caute. ceva e putred in Danemarca si sigur nu esti tu.Cu tot respectul pentru sentimentele tale iti spun raspicat trebuie sa isi revizuiasca atitudinea fata de tine..nu este normal si nici respectuos stai cu un om pentru ca ti-e bine asa. oricum nu poti trai in trecut care e problema/? daca nu treceai prin acea experienta nici nu ai fi fost in stare macar sa compari si sa decelzi binele de rau sau binele de foarte bine deci? pune punctul pe i oricat te-ar costa decat sa ai parte de scene tampite de gelozie pe fapte deja trecute in lumea umbrelor
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! din cauza lui cred ca niciun baiat nu o sa ma mai iubeasca
Am fost sincera cu el de la inceput..as vrea sa ma acceptepentru ceea ce sunt
Daca te judeca asa nu te iubeste.
iar tu nu trebuie sa explici nimic nimanui, daca el nu te accepta asa cum esti urmatorul o va face asa ca nu e nici o tragedie.
la 19 ani de fapt nici nu ar trebui sa iei lucrurile prea in serios, daca te simti asa de vinovata la al doilea cum o sa fie la 30 ani cind o sa ajungi la iubitul numarul 10?
iar ideea ca fetele "cuminti" au un singur iubit toata viata e o prostie, crezi ca el nu si-a facut de cap in Italia?
Buna!
Sper sa nu te deranjeze ca raspund si eu cu 2 zile mai tarziu si cu 0 experienta in relatii.
Nu inteleg de unde complexul lui. Mare parte din oameni se casatoresc pe la 25-30 de ani cu persoane care nu mai sunt...(intelegi tu) si nu au complexe pe chestia asta.
Cum sa treci cu capu in jos in fata lu vara-tu asta a fost. SPune-i ca ar trebui sa tina capul sus pentur ca el e cu tine acum, nu varasu.
Cred ca ai fost prea cuminte. El stie ca acum te are, poate ar trebui sa ii arati ca te poate pierde (nu ma refer sa te desparti de el).
Cand iti imi spune ca poate isi gaseste o fata cuminte, spune-i si tu ca de ce nu se duce.
Am zis ca am experienta in relatii egala cu 0, dar e poate doar parerea mea, dar el cam exagereaza si e posibil sa sufere de un complex de inferioritate.
P.S. E doar un sfat, dar arata-i ca nu e centrul pamantului si incearca sa-l ajuti sa vada ca tu esti acum prietena lui si ca el castiga si nu are de ce sa ii fie rusinde de varul lui. Daca nu merge are tara baieti.
Daca i-as spune sa fie mandru ca sunt cu el, el mi-ar spune ca nu are de ce deoarece varuso a fost 1, ala are cu ce sa se mandreasca...pe mine ma doare rau situatia asta deoarece stiu ca am gresit,dar sunt constienta ca trebuie sa merg mai departe si asta fac,dar prietenul meu cand isi aduce aminte o ia razna,si incerc sa il impac,sa ii arat ca pe el il iubesc,darai dreptate, o sa ii arat ca nu e centrul pamantului, o sa ii arat ca ma poate pierde, pentru ca nu sunt o fata urata din contra si el stie asta, pentru ca odata mi-a spus ca mai bine aveam o punga in cap sa fiu urata, ca sa nu se mai uite baietii la mine
Eu cred ca sufere de un complex de inferioritate fata de varasu.
Si e tot posibilul sa nu aiba incredere in el insusi. Eu nu sunt psiholog, dar cam asta cred ca e. Ar trebui sa-l ajuti sa dea cu capul de sus si dupa tot posibilul sa realizeze ca a gresit.
Sau
Ai putea sa il ajuti sa nu se mai simta complexat pe ideea ca nu a fost primul.
Desi ai spus ca ai facut asta, dar el tot cu ale lui, poate e mai buna prima varianta, sa il ajuti sa dea cu capul de sus si sa ii arati ca nu e centrul pamantului (cum am spus si in celalalt raspuns).
P.S. Sunt doar niste ideei, am mai zis am experienta 0 in relatii, dar tot cred ca sufera de un complex de inferioritate.
Da ai dreptate, nu pot sa stau toata viata sa ii explic ce s-a intamplat q varuso, o sa ii arat usor usor cama poate pierde, si sa invete sa ma pretuiasca, si sa invete obligatdaca de bunavoie nu a vrut, ca sa stea cu capul pe sus.Tot timpul imi spune ca eu nu il maiiubesc cum il iubeam inainte, e gelos pe orice fac de la un timp, peste o luna am bacul si sunt foarte stresata din cauza lui si mai ales ca ma face si el sa sufar si nu prea am mai avut chef de invatat! si urmeaza facultatea, ii e frica ca dacadau la facultate o sa il las, vrea sa dau la fara frecventa
'eram mica si m-am lasat convinsa de vorbe frumoase.' asta ar trebui sa stie fetele care pun intrebari idioate gen' de ce zice lumea ca nu e bine sa-ti incepi viata sexuala la 14 ani?'( nu e cazul tau, sigur). Parerea mea e ca trebuie sa te iubeasca pentru ce esti, nu pentru ce ai facut sau nu in trecut. Ai grija de tine!
Si credeam ca doar eu am o problema cu fetele care deja au avut un contactAh nu sunt singurul ce bineCat despre problema ta. Daca el e obsedat de chestia asta..nu o sa-i iasa din cap prea curand si poate niciodata, cand ai vorbit de el parca m-am vazut pe mine pentru o secunda, pentru ca si eu trec greu peste trecutul unei persoane.defapt nu trecsi e ceva gresit dar na
Eu nu trec peste trecutul unei persoane dar stii ca daca tu ii judeci pe altii si ei au dreptul sa te judece pe tine conform standardelor tale ( eu mi-am asumat asta).
Stii..sunt un bun incasatoraccept orice judecata cu fruntea sus.si imi aleg bine persoana/persoanele de langa mine.Cand am spus ca nu trec peste trecutul cuiva nu m-am referit exact pe o relatie ci la orice persoana care intra in viata mea si ar eun trecut mai zbuciumat care ma afecteaza sa zic. emotional
Dar eu am fost sincera cu el de la inceput! nu i-am ascuns asta! stia de la inceput cine sunt si ce am facut! si parerea mea ca nu merit ce imi face!
Ok.nu meriti sa te acuze de ceva acum si nici in trecut pentru ca nu erai a lui atunci dar daca nu poate sa treaca peste nu-l judeca..ci lasa-l in pace.Altfel..o sa-ti reproseze cand prinde ocazia.
Si atunci cum sa procedez? da-mi un sfat te rog
Corect..adica, mi se pare ca gandesti corect.
Da asa e.il inteleg! dar dupa 3 ani ar trebui sa stie ca il iubesc doar pe el, si ca a fost o greseala si ca nu gandeam, dar dragoste adevarata o simt pentru prietenul meu
Ti-am trimis un mesaj..Multa bafta
Te cred si sincer imi pare rau... Nu stiu ce raspuns sa-ti dau
Ai spus ca trebuie sa ma aprecieze pentru ce sunt! offf viata asta
Si imi mentin parerea. Chiar trebuie sa te aprecieze pentru ce esti si pentru sinceritate. Nu l-ai mintit, stia de la inceput. Imi pare rau pentru situatie... Dar apreciez faptul ca ti-ai asumat trecutul, ceea ce nu toata lumea are puterea sa faca. Trebuie sa mergi mai departe cu fruntea sus!
Mersi mult! si sper sa ma aprecieze pentru cine sunt, pentru ca au trecut 3 an de cand suntem impreunai! desi in acesti ani ne-am certat doar de 2 ori din cauza asta! dar mie teama ca o sa se mai repete cearta! eu o sa il las in pace si o sa ii demonstrezmereu cat il iubesc
Scuza-ma ca iti spun, insa relatia voastra nu mai are nici o sansa de mult. Iar tu ceri sfaturi degeaba pentru ca toata lumea o sa-ti spuna sa-l parasesti si tu nu o vei face. Asa ca esti condamnata. Iar afirmatia lui cum ca nu te va mai pretui nimeni in viitor este o mare prostie si o minciuna pe care o folosesc barbatii sa tine fetele naive langa ei. Din experienta iti spun.
Dragul meu, sexul este reciproc (si de stat si dat) asta fac amandoi, ca nu da numai el mereu. Cum te mananca pe tine, o mananca si pe ea...si va bucurati amandoi.
Numai ca trecutul unei femei ii este judecat mai aspru decat trecutul unui barbat.Si nu ma intreba de ce, pentru ca pot incepe cu argumente de la Adam si Eva.Nu consider femeile inferioare barbatilor dar in ziua de azi si de fapt de cand e lumea, femeia a fost considerata pacatoasa chiar daca si el a pacatuit.Ma intelegi?
Iubito, paraseste-l. Dar repede.
Alaturi de el vei avea o viata groaznica.
Nu te merita si nu te va merita niciodata. Ia-o de la capat, eventual in alt oras.
Vorbesc serios, nu e de glumit. Relatia va merge din rau in mai rau. In max un an te va rupe in bataie. E treaba ta cati parteneri sexuali ai avut si cine au fost acestia.
Nu un bisnitaro-cocalar trebuie sa-ti faca program.
Prietenul tau nu e altceva decat un frustrat, distrus si ratat care incearca sa te lege de el. Si daca il lasi, o va face.
A, da. Sa nu uit. Eu bag mana in foc ca te-a inselat. Si nu o data.
Om*
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! toate astea pentru el
Ai incercat sa faci sa fie bine, ai facut MULT mai multe decat ar fi facut 99% dintre tipe. Tie iti place sa traiesti asa? Nu cred.
Acum el e tanar si inca defectele lui nu sunt asa vizibile. Dar crede-ma. Va fi de 10 000 de ori mai urat.
Niciodata sa nu faci chestii de genul pentru altcineva. Daca le faci, le faci pentru tine.
Mersi pentru ajutor! te mai pot contacta daca mai am nevoie de un sfat?
Normal. Pitzipoanca la nevoie se cunoaste.
Mssss:*:*:*! deci daca incepe iar cu crizele.ce as putea sa ii spun?
Taci dracu in rasa mati, sti u...
M-am plictisit deja de la va rog sa ma ajutati, esti femeie voi fetele sunteti puternice ptc puteti sa indurati durerile nasterii te rog doar sa iti trezesti sentimentele si sa nu suferi.Doar iubeste si iarta.
Pai la inceput ai zis ca te accepta asa si ca o sa o luati de la zero, iar apoi zice ca il doare si nu stiu ce.nu e bine. explica-i frumos tot ce faci pentru el si daca nu intelege, paraseste-l...
O sa ii spun, unde mai gaseste el fete sa stea doar acasa? sa iasa doar cu el in oras, sa imi schimb numar de telefon lunar si multe altele
Sa stii ca se mai gasesc fete asa...eu am o relatie cu pr meu de 4 ani si a fost o perioada in care si el era super gelos si facea tot felul de faze, dar a trecut..si plus de asta sa stii ca nici eu nu ies cu baieti sau sa dau nr la baieti sau sa ma dau la glume q ei..pana la urma mi se pare k ar fi o lipsa de respect fata de el si fata de rel noastra sa stau de glume cu altii sau la vrajeala lor sau mai stiu eu ce..si daca o faci din dragoste pentru pers iubita, nu simti k iti lipseste ceva, dar totul e sa nu cazi in cealalta extrema.
Da asa e ..ai dreptate! dar oriqm ai vazut si tu.k toate fetele sunt pentru distractie..eu il iubesc enorm de mult, si nu l-as lasa pentru altcineva, dar nu stiu cum sa il fac sa ma ierte cu adevarat! cred ca cel mai bine ar fi sa ii arat zi de zi cat de mult il iubesc!
Da,arata-i ca il iubesti, dar daca vezi ca nu se poate nu mai continua. poate ca daca o sa aiba alte relatie o sa vada si el k nu sunt multe fete care se comporta ca u ( sa nu iesi, sa iti schimbi nr mereu etc) si o sa-i para rau....si nu cred ca altcineva te-ar judeca pentru ce ai facut, e viata ta, cine te iubeste te iubeste asa cum esti si pana la urma nu ai dat in cap la nimeni.ai facut c ai simtit la momentul respectiv.
Sa te ierte cu adevarat? Pentru ce? El nu are un trecut? Tu ai fost prima in viata lui? Hai sa fim seriosi. Nu mai suntem in secolul XIV. Poti sa-i arati tu ca-l iubesti si pana la dumnezeu, ca nu se va schimba nimic. Pana nu se desparte el de tine si o sa suferi pentru unul care nu te-a meritat niciodata. Si cel mai tare este ca atunci vei realiza ca din cauza ca ai vrut sa fii asa cuminte pentru el, ai ramas si fara prieteni si fara tot. Si mai tare va fi ca urmatoarea lui prietena NU va fi o virgina, ci probabil una si mai "experimentata".
Cred ca asta ar fi pedeapsa lui pentru cat am suferit eu, sa gaseasca o fata mai experimentata! daca incepe discutia despre varul lui iar, cum saii spun? cum sa procedez?
Tipul are probleme, grave
In primul rand tie nici nu ar trebui sa iti fi pasat de faza pe care a facut-o el atunci pentru ca ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat si nimic nu se mai poate schimba. Ai facut niste greseli in trecut, dar sunt greselile tale, ele te-au facut fata ce esti astazi, greseli ai sa mai faci, esti on si din ele inveti sa devi o persoana mai buna si pentru asta nu te poate condamna nimeni. Spune-i la obsedatul acela sa iti dea pace iar daca el nu se impaca cu idee ca ce a fost...a fost. Sa plece si sa reguleze o scandura, mai cuminte de atat nu gaseste!
Bafta si toate cele bune!
Ma lasa-ma.adica daca actuala se culca cu vartu, si dupa esti cu ea vrei sa zici ca tare bine iti vine? si daca spui Da, Minti.
Sunt greseli pe care le faci dar nu trebuie sa traiesti in trecut si sa regreti ceea ai facut din cauza unuia care te ia la intrebari in legatura cu cine te-ai culcat. Eu cred ca nici nu trebuia sa ii zica
. Sunt de acord cu tine cand vine vorba de ceva serios, cum ar fi casatoria. Da ambii parteneri trebuie sa stie despre unul despre celalalt dar asa...sincer...who gives a ***?!
Nu mai fiti asa gelosi ma!
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten!
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! amfost foarte cuminte de cand sunt cu el
Fata draga esti prea tanara sa iti consumi viata in halul acesta!
Il iubesti..bine, dar pune si tu niste reguli, sunteti intr-o "relatie" nu?
El nu ie seful tau, ci Iubitul si ar trebui sa te sustina si sa iti vrea numai binele, ar trebui sa fi fericita nu oprimata!
Crede-ma ca tipul asta e tare egoist si nu ajungi bine daca nu pui ceva reguli sau sa il lasi il plata lui de amarat
Bafta
Pff e prost e porc si nesimtit nu stie sa aprecieze o fata ...probabil se crede macho-man dar e un ratat...dai papucii ..asta nu e sfat e porunca!
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! nu stiu cum sa ii mai demonstrez
Da-l dracu de handicpasat nu stie in fete nu se da nici cu o floare da mite cu vorbe
dai papaucii(paraseste-l)...e kimplu zii ca e un porc si ca daca nu te acc asa mai bine o terminati.app dc pleaca capul in prezenta lu varusu? ce conteaza. poti sa fi iubita si lu tacsu si ce? asta e motiv de rusine. poate sa zica ca varusu n-a fost in stare sa te multumeasca si termina balamucu.
Ma doare rau cand imi spune ca el cand il vede pe varuso trebuie sa treaca cu capul in jos. Daca mai incepe odata discutia asta despre el ...cum sa reactionez?
A spus ca pleaca capul deoarece el a fost primul si ca ii e rusine de el! sufar multmai ales ca din cauza lui am ajuns sa cred ca nimeni nu o sa ma mai iubeasca, ca toti o sa ma judece
Nu crezi ca exagerezi umpic..adica sa-i dai un sfat nu e rau dar sa ii porunnestii sa se desparta e cam crudd!
Crud..crud dar adevarat adica nu vezi el incearca sa o lege de el pana la urma o sa ajunga sa o bata
Kimplu ii zici ca ce il intereseaza daca a fost primul cat timp e ultimu.
Dar daca te iubeste la nebunie si stie ca varul lui e un "excroc"(adica un om care nu tine la o persoana) si vrea sa afle daca nu te-a ranit si daca te-ar fi ranit sa te poata ajuta sa treaci peste.Nu tin cu el dar nu prea cred ca ee nebunn ci ingrijorat pentru tine ca poate il stie el mai bine pe varul luii. Sper sa te fi ajutat:*:* Noroc!
Nu ai tu nici o vina stai linistita, daca el o sa traiasca mereu cu gandu asta are o problema... mai bine va despartiti si daca il intereseaza asa tare aspectul asta spune-i sa-si caute o fata virgina si de preot daca se poate
Tu ai fost cinstita cu el. daca zici ca stie toata treaba din a doua zi de relatie atunci de ce sta cu tine timp de 3 ani.parerea mea e ca chiar nu te apreciaza.ar fi mai rau daca i-ai fi ascuns, dar asa esti curata in fata lui si in primul rind in fata ta. sper ca-i va trece "durerea" si va fi totul bine, iar daca nu-bafta in viata, dar fara el!
Ms mult pentru sfat! i-am spus totul de la inceput nu i-am ascuns, am preferat sa fiu sincera, dar cada e sa nu fie el. poategasesc pe cinevasa ma iubeasca pentru ce sunt! desi el m-a facut sa cred ca nu voi gasi pe nimeni, ca toti baietii se vor lua de mine din cauza trecutului meu...off
Pisi lasa-l..Asta-i viata? Fara distractie? O viata ai si nu merita traita doar in casa.Iao de la zero..baieti sunt indeajuns si nu mai privi in urmaviitorul poate fi mai bun!
Buna sunt Bianca si as dori sa stiu ce varsta ai acum Nu sunt un psicolog dar stai linistita ca fata cuminte si virgina cum vrea el nu mai exista in zilele noastre Daca l iubesti atat de mult incearca sa intelegi roaga l sa te inteleaga incercati sa comunicati mai mult Eu nu sunt de acord cu raspunsul cele de di-nainte Intr o relatie trebuie sa existe sinceritate si respect dupa cum ai povestit te cred ca ai fost sincera si el ar trebui sa si tina cuvantul daca tine la tine si te iubeste Da intr adevar e o vorba iarta dar nu uita dar in acest caz trebuie sa uite daca vrea sa o luati de la capat sau de la zero cum spune el El nu ar trebui sa fie suparat ci din contra sa te aprecieze pentru ca ai fost sincera cu el Da mi id ul tau de mess si vb mai bine acolo si ti mai niste sfaturi Draga mea eu sunt divortata de sotul meu si am o fetita acum am orelatie de 1 an de zile cu un italian si ma accepta asa cum sunt Crede ma ca sunt mai intelegatori ca ai nostri Un barbat nu trebuie sa stie chiar tot si noi avem dreptul sa avem secrete Stai linistita ca timpul vindeca toate ranile Deci daca vrei sa mai vb da-mi IDul tau de mess si incerc sa te ajut Te pup si ai grija de tine Daca vrei IDul meu e ioana.bianca13
Singura solutie este sa va despartiti pantru ca voi cvand va veti casatori va fi si mai rau va incepe cu bataia ca nu va uita niciodata ce are in minte cu varul lui si cu tine inca esti tanara mai bine ramaneti prioeteni sa va gasiti fiecare perechea lui ca voi nu veti avea viata buna cu gandul asta asta este parerea mea daca iti este de folos!