| ionica32 a întrebat:

Buna ! Va rog frumos sa ma ajutati :X ... sunt disperata.Iubitul meu mi-a zis sa ii promit ca il voi saruta vineri .I-am promis pentru ca era foarte deprimat , insa eu nu stiu sa sarut pentru ca mereu m-a sarutat un baiat , nu eu pe el . Ce sa fac? funda

Răspuns Câştigător
| Imploi_Elbowblock_1990 a răspuns:

Am avut aproximativ aceeasi situatie ca si tine. Sunt un tip si recunosc ca ne gandim in cea mai mare parte la voi: saruturi, imbratisari tandre, zambetul ala siret dar atat de incantator etc. Primul sarut l-am facut eu, al doilea eu, al treilea tot eu. A durat 9 luni cred pana cand si iubita mea m-a sarutat DIN PROPRIA INITIATIVA. Crede-ma pentru noi e o perioada FOARTE stresanta cum n-am mai intalnit vreodata, dar n-am fortat nota (bine odata am facut-o admit asta, dar in final a iesit bine) si am asteptat cu dorinta aprinsa (si griji, nu neg) sa ma sarute si ea. Dar cand ne-am sarutat (pentru prima oara cand ea a inceput, ca dupa nu conteaza cine incepe, amandoi veti fi incantati de ce urmeaza :-P) cat sa zic ca a durat...in jur de 10 min? saruturile pasionale intre noi.
Si de atunci zilnic ne sarutam, dimineata cand ne vedem la lumina soarelui si seara in intunericul noptii. Amandoi relaxati si complet invaluiti de privirea celuilalt.
Asa ca-ti spun sa-l saruti cand tu simti ca vrei, asa ceva nu poti forta, ca azi e miercuri si ca maine se face o luna de cand asta si cealalta.
Daca are puterea de a astepta va sta langa tine pana cand vii si tu catre el.
Crede-ma cand o vei face tu --fiindca vrei!-- amandoi veti fi prea fericiti ca sa va mai pese cat a durat pana cand ati ajuns acolowinking
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu.

11 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Din punctul meu de vedere tot dracu ala e, pentru ca atunci cand va sarutati ma indoiesc ca unul dintre voi sta stana de piatra si celalalt face toata treaba Scuza-ma, dar asa vad eu lucrurile.

| BonneLess a răspuns:

Cand va intalniti il lasi pe el sa te sarute tu doar apropiete-te de el. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-te dusa de val, vine de la sine. Daca stai si te gandesti numai la asta mai rau faci.

| αʅҽxƈσσʅʅ a răspuns:

Ia stai... ionica e un nume de băiat laughing) inseamnă k esti gay.

| InDaMix a răspuns (pentru αʅҽxƈσσʅʅ):

Ba tu la toate intrebarile faci lumea gay.Singuru gay esti tu asa ca taci si ai grija la scoala, mai ai esti numa cls a 2-a nu?

| αʅҽxƈσσʅʅ a răspuns:

Bă ai grijă cum vb indamix eu nu-s gay poate tu esti asa ca nu mai vorbii anapoda!

| CiprianTPU a răspuns:

Cum adica ce faci... exersezi laughing. Orice lucru are un inceput. De obicei barbatii adora femeile care saruta bine. In orice caz nu ii da un sarut scurt, prelungeste un pic momentul, joacate cu buzele lui laughing

| comewithme a răspuns:

Baiatul e cel care sa sarute, nu trebuie sa ceara permisiuni sau sa ii promisiuni.)) Nu faci nimic, il lasi pe el sa decida, daca vrea intr-adevar sa te sarute, o va face!

| ionica32 explică:

Vrea neaparat sa il sarut eu, el m-a sarutat de multe ori, dar eu niciodata

| Etc_Ramona_1997 a răspuns:

Totul vine de la sine. Da intrebarea mea e: cati ani ai de nu stii sa saruti?happy.