anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Va rog imi puteti spune si mie ce sa ma fac cu prietena mea care vrea ca la anul, la 13 ani sau poate peste doi ani sa isi inceapa viata sexuala cu un baiat care pur si simplu nu este cu el, doar ca acest baiat i-a propus...parerea mea este ca sa lasat intimidata de el si de aia acum e hotarata sa o faca, dar nu vreau ca ea sa faca o greseala si sa sufere dupa o cunosk din gradinita si imi este foarte draga eu una cred ca gresteste.Cum sa o fac sa se razgandeasca?

4 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Decizia ii apartine in totalitate ei! Nu ai ce sa faci, altceva decat sa vorbesti cu ea. Explica-i ca nu este bine sa o faca la varsta asta. O sa trebuiasca sa suporte consecinte pe urma.Sa mai astepte cativa ani.
Sa se mai gandeasca putin si la viitor.

| alone a răspuns:

Incearca sai explici ca e gresit c vrea ea sa faca si ca acel moment e mt prea important, e urat sa-ti pierzi virginitatea cu unu cu care dupa nici nu se stie daca o sa mai vorbesti, daca nu vrea sa t asculte p tine arata-i intrebarea p care ai pus-o p TPU si poate o sa ne inteleaga pe noi p cei de pe TPU...happy
bafta

| Annie_3559 a răspuns:

Prietena ta a notat in calendar cand vrea sa-si inceapa viata sexula?laughing
oh go on
Explicai ca acel baiat nu-si doreste decat relatii intime si apoi n-o sa-l mai vada ASTA E SIGUR.
Iar ea dc sa se lase la primul care ii iese in cale?
oRikm e decizia dansei dar sa accepte si niste sfaturi.
Virginitatea la o fata nu se pierde cu una cu doua, e ceva special in viata unei fetewinking.

succes.-->papa

| VvladCobianu a răspuns:

Spune-i diverse chesti naspa despre unii care au facut chestia asta

sau fate ca vorbesti cu unu si povestestei despre cineva care a murit pentru ca a facut asta. ori cu alta persoana fata in fata sau fate ca vorbesti la telefon. dar fa-o pe langa ea sa te observe

bafta! sunt de partea ta