| alinaWalina a întrebat:

Va rog mult, dati'mi si mie niste sfaturi. Am 15 ani, si nu am avut niciodata un prieten. Adica am avut dar, de doar 2 zile, ne'am pupat de 2 ori si gata. Cred ca nu se pune. Faza e ca...imi place mult de un baiat, el nu stie asta. Dar si lui ii place de mine. A insistat de mai multe ori sa fim impreuna dar eu nu vreau. Nu vreau pentru ca: dupa parerea mea sunt plictisitoare (doar cu acel baiat) si nu stiu cum sa ma comport intr'o relatie. Deci pls spuneti'mi cum sa ma comport. Am mai auzit pareri de genu' sa rad cand e de ras, sa zambesc din cand in cand, sa ii arat ca imi pasa. Nu stiu cum sa fac toate aceste lucruri. Deci daca imi explicati mai detaliat... dau fundahappy
mersi:*:*

Răspuns Câştigător
| Anecherry a răspuns:

Mai fato, in primul rand renunta la pesimism, pentru ca el nu-ti va aduce nimic bun. Toata lumea spune sa te porti natural, mda e si asta o chestie, dar intr-o relatie trebuie sa fii mai atenta decat de obicei. Prin atentie ma refer sa te preocupi si de el, sa mai lasi de la tine, sa renunti la unele lucruri in favoarea lui etc. Nu-ti poate spune nimeni cum sa te comporti, tu trebuie sa ai o personalitate, un stil aparte. Poti copia unele lucruri, dar nu te avanta in spiritul de turma, pentru ca iti pierzi tot farmecul.
Lasa grijile, fricile, preocuparile. Daca gresesti, repari. Daca nu poti repara inveti. Daca nu inveti, uiti si tot asa. Nu exista om perfect, si nici relatie perfecta(cel putin eu nu am vazut pana acum). Esti abia la inceput de drum, si nu te-ai nascut invatata, asa ca relaxeaza-te. Ai timp.happy Multa bafta, si sa ne spui cum a fost. Pupici:*.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna, cred ca nu ai intalnit inca persoana potrivita, dar nu te intrista.Nu trebuie sa te schimbi complet, sa porti o masca doar ca sa fi placuta, trebuie sa fi tu insuti in orice imprejurare; fi naturala, comunicativa, fa ceea ce iti place, cunoaste cat mai multa lume, iesi cu prietenele, ai sa vezi ca vei avea si tu prieten.
Nu trebuie sa te comporti cumva anume, pentru.ca pana la urma fiecare e diferit, are felul lui de a fi si cine te va placea, te va placea asa cum esti si te va accepta asa.Nu trebuie sa razi fals, sa glumesti chiar daca iti vine sa plangi, etc...sa fi asa cum esti si sa fi mereu sincera, sa plangi cand iti vine sa plangi, sa razi atunci cand te simti tu ok si cand iti vine sa razi.
Increderea in tine e importanta.Nu sta singura, suparata, sti cum e vorba aia` Dumnezeu iti da dar nu iti baga in sac`. Cand nici nu te astepti, vei intalni un baiat care sa iti fie prieten.
Fi optimista si crede in tine si in puterea ta de seductie!

| irina20 a răspuns:

Fii asa cum esti, acasa, cu prietenii tai, fii tu!
Vei simti la un moment dat nevoia sa fi mai dragastoasa cu el sa zambesti etc.
Stai linistita, nu ai cum sa fi plictisitoare atunci cand esti indragostita! Curaj!

| seby8873 a răspuns:

Buna Alina. Uite asta probabil merge la apoximativ 99% dintre persoane (ambele sexe). Daca e asa dupa cum zici tu ca lui ii place de tine si tie de el si chiar a insistat sa stea cu tine. Pai asta ar trebui sa fie o joaca de copii. Uite, iti voi da cateva sfaturi. In primul rand dupa cum bine sti si cum zice toata lumea sa fi tu insati, nu e neaparat sa fii tu insati, dar ai putea sa incepi prin a te da la el asa mai subtil, poate o piscatura de buca cine stie asa pe neasteptate daca va placeti nu trebuie sa discutati intre voi desi ar fi ideal. Acuma depinde si de el dar din moment ce el vrea sa fie cu tine iar tie iti place de el atunci totul e in regula. Luati-va fato si mergeti in oras stiu eu, la zoo iar de acolo vor decurge lucrurile nu iti face griji pentru ca putin timp impreuna cu el se va rezolva (si ma refer doar cu el, fara alte persoane), bun. De aici ai putea sa il iei de mana sau de mijloc cum vrei, chestia e sa va atingeti pentru ca asta e foarte placut si relaxant...mai ales cu o persoana pe care o placi iar asta iti va da curaj. Acuma din cate am inteles eu in de ai zis tu mi se pare ca esti timida. Ei bine parerea mea e ca un baiat ar trebui sa conduca o relatie (de prietenie sau indiferent) asa ca daca lui chiar ii place de tine se va ocupa de tot, iar tu va trebui doar sa pui niste paie pe foc...asta insemnand sa il provocitongue. Succes

P. S. DACA MERGETI LA ZOO NU UITA SA II SARI IN BRATE DEOARECE TE VA SPERIA UN SARPE SAU UN PAIANJENwinkingwinkingwinking

| andreea_9164 a răspuns:

Pai daca te'ai indragostit de el incearca sa il cunosti mai bine happy. Nu trebuie sa faci anumite lucruri sa iesi in evidenta ci doar sa fi in largul tau. Ar fi indicat sa iesi cu el la o plimbare sa mai povestiti. Daca te vei simtii bine in preajma lui inseamna ca ar trebui sa accepti cand te va mai intreba daca vrei sa fiti impreuna. ce pot sa spun. totul vine de la sine.
Mult succes!

| kiss1 a răspuns:

Chestia e ca trebuie sa fii tu insati cu el, sa nu fii incordata si sa-i arati ca estio fata de gashka, te va ajuta asta, acum depinde si ce fel de personalitate este acel baiat.

| raluca_8263 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa fi naturala adica sa te comporti normal.Nu ai nevoie de sfaturi fa ce simti in acel moment. Daca ti la el crede-ma ca vei invata pe parcurs si dupa parerea mea nu trebuie sa ai un anumit comportament deoarece fiecare e diferit in felul lui si poate ca tie iti este doar putin teama. capul sus!