anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi crying Sunt in clasa a 9-a si m-am indragostit de un baiat! Si lui cred ca ii place de mine... Tin minte ca la inceputul anului incerca sa se bage invorba cu mine cand stateam in curte si acum se uita lung dupa mine cand trec pe hol. Recunosc, sunt innebunita dupa el, dar chestia este ca el face din grupul "fitosilor" din liceu. El parca nu este asa, dar totusi vreau sa mi-l scot din cap pentru ca imi dau seama ca nu o sa fiu niciodata cu el si imi fac sange rau sad

Cum sa fac sa mi-l scot din cap? Am intalnit 1000 de baieti draguti, dar tot la el mi-e gandul crying

3 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Prostii fata mea, toata lumea are nevoie de dragoste, chiar si el, si odata si odata tot el vine la tine daca tu nu ai curaj, Stii de ce ai tu nevoie? De incredere, incredere in tine unsuti.

| SMarius a răspuns:

Abordeaza-l tu...fa rost de un id de mess daca e mai greu sa vorbesti fata in fata...
Baietii se uita dupa orice fata draguta si daca e mai timid, degeaba astepti de la el primul pas...
Bafta si cu tupeu inainte laughing

| Gloria8 a răspuns:

Si eu am patit-o la fel.Inportant e sa nu te descurajezi.Imbrakate kool, fate frumoasa si incearca sa apari in fata lui.Fii sigura pin la urma o sa fii cu el.Si ce daca e fitos, daca te place veti fi impreuna ...sa stii...Pliz funda