anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi crying Sunt in clasa a 9-a si m-am indragostit de un baiat! Si lui cred ca ii place de mine... Tin minte ca la inceputul anului incerca sa se bage invorba cu mine cand stateam in curte si acum se uita lung dupa mine cand trec pe hol. Recunosc, sunt innebunita dupa el, dar chestia este ca el face din grupul "fitosilor" din liceu. El parca nu este asa, dar totusi vreau sa mi-l scot din cap pentru ca imi dau seama ca nu o sa fiu niciodata cu el si imi fac sange rau sad
Cum sa fac sa mi-l scot din cap? Am intalnit 1000 de baieti draguti, dar tot la el mi-e gandul crying
O prietena mi-a zis ca orice as face, pana la urma tot voi fi cu el pentru ca daca sentimentul e reciproc, nu pot face nimic... Chestia este ca nu as vrea sa fiu cu el, pentru ca nu este de nasul meu.

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Lasa timpu sa decida.nu vb cu el nu face nimic. daca vina l tine stai cu el daca nu nu.

| Castiel a răspuns:

Pai continua sa il ignori caci nu poti pocni din degete si gata nu-l mai iubestitongue nu ai alta solutie decat sa continui sa faci ce faci si pana acum adica sa-l ignori si sa fi indiferenta in cazul lui chiar daca iti vine sa sari pe el!

| Anca95 a răspuns:

Daca esti indragostita de el nu prea ai ce sa faci oricat de mult te-ai stradui.Eu zic sa vorbesti cu el si sa ii zici ce simte inima ta pentru ca te poti insela in privinta lui.Multe persoane nu isi arata adevarata fata in societate poate asa este si el. Daca tu zici ca face parte din grupul fitosilor, insa ceva iti demonstreaza ca nu este asa inseamna ca in viata de zi cu zi este un baiat cumsecade. Trebuie sa fii mai sigura pe tine si sa nu te subestimezi. daca totusi nu vrei sa vb cu el nu ramane decat sa-ti umpli timpul cu alte lucruri: lectura, filme, sport etc. La un moment dat va aparea alt Fat-Frumos si pe respectivul il vei uita.

| cosmina95 a răspuns:

Nu ai cum sa te impotrivesti inimii...eu zic sa vorbesti cu el si daca si lui iii place de tine.atunci ati putea incerca sa fiti impreuna de ce nu? incercati sa vedeti cum este cum va intelegeti ...si daca nu merge asta e renuntati si ramaneti amici!

| StorrY a răspuns:

Pai in cazul dat. ar trebui sa incercisi sa nu-i arati ca il iubesti sau il placi. si daca merge ramii cu el daca nu vei sti ca nu merge si il vei uita