| daniela4853 a întrebat:

va rog mult sa ma ajutati.
imi place de un baiat cu 2 ani mai mare decat mine de la aceeasi scoala.eu sunt a6a si el e a8a.il plac mult si nu stiu ce sa fac.am avantajul ca in clasa cu el este verisoara mea care ar putea sa ma ajute...dar am impresia ca sunt cam mica deocamdata.ce ar trebui sa fac? sa mai astept macar pana ajung a7a-a8a si sa o rog atunci pe verisoara mea sa ma ajute? sau sa actionez acum? ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Smile3 a răspuns:

Eu zic sa actionezi! ..Adica vrei sa te intrebi toata viata: Cum ar f fost daca?!?!
Daca el nu e prea mic pentru o relatie, tu de ce sa fii?!(2 ani diferenta nu e chiar atat de mult!)...Ideea e ca mai intai trebuie sa te asiguri daca te place si el!winking.(macar umpic..Si dupa sa dezvolti atractia lui, in mai mult!winking )..Parerea mea!

| Smile3 a răspuns (pentru Smile3):

Sper ca te-am ajutaat!:*

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Impresia asta ta cum ca ai fi mica e total adevarata, mai asteapta sa mai cresti un pic apoi te tot poti intalni si cu baieti

| wolder a răspuns:

Esti cam mica deocamdata. Gandeste-te la scoala. el are un examen de dat, va pleca la liceu acolo va gasi alte fete.
Eu zic sa mai astepti linistita.

| Smile3 a răspuns (pentru wolder):

Eu cred ca ea a zis asta ca sa nu sara toti cu: Esti prea mica, Doamne ce fetita..bla bla bla! Voi chiar chiar nu mai stiti cum ati fost in copilarie?!

| wolder a răspuns (pentru Smile3):

Imi amintesc foarte bine perioada aceea... Ceea ce se intampla nu era cu adevarat dragoste, era o joaca. Sentimente de atasare si asta vreau sa spun... E prea mica pentru toate aceste sentimente.

| Azµre a răspuns:

Să mai stai ești mult prea mică!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea mica. Stiu pe cineva care a fost a opta, avea medie generala de 9.50 si din cauza iubitei lui (statea numai cu ganul la ea) a intrat la liceu cu 8.10, nu mai tin minte ce note a luat, dar erau foarte mici.
Mai asteapta inca un an sau doi.

| dorin1995 a răspuns:

Actioneaza acum pana nu e prea tarziu

| RinXIII a răspuns:

Actioneaza. Si eu sunt a 8a si imi plac fetele din a 6a LOL.

| Marcelusha12 a răspuns:

Eu zic ca dragostea nu are virsta.Si te sfatui sa vb cu el sa vezi ce zice daca o sa stai si o sa astepti nu cade nimic din cer... sper ca ti-am fost de folos.