anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna va rog mult sa ma ajutati si fara jigniri.Ieri eram gata s-o facem cu prietenul meu eram pregatita insa el nu avea protectie si a plecat repede pina la farmacie si a luat. Cind a venit am inceput din nou a ne saruta iar cind a incercat pur si simplu nu intra. posibil deja nu mai eram atit de excitata si nu eram suficient de umeda..am decis so lasam pe alta data si am inceput a ne juca ..si eu mam exicat ft tare si mam umezit mult si el din greseala a bagat-o.nu toata dar jumate ..desigur ma dizvirginat dar nu-i treba in ata..in timpul cela nu avea prezervativ. na ejeculat in mine.dar exista riscuri de a ramine insarcinata? Mentionec ca el emediat a scos-o.

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Nu,atata timp cat NU exista ejaculare nici sarcina nedorita n-o sa vina!

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Și ăla cap sec, dacă tot aveați șansa să vă protejați a vrut să fie el șmecher...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba poti ramane insarcinata, sunt sanse dar nu atat de mari. Undeva la 1% sau 2 sau mai putin de atat, sa ma corecteze cine stie.

| Vi003 a răspuns:

Daca vorbesti asa cum scrii, e clar ca-i piere omului cheful...

| Mimilus a răspuns (pentru Vi003):

Scuze,m-am grabit!
Si la urma urmei putin conteaza cum e scris, principalul se intelege, cine vrea intelege. Daca n-ai avut intetia de a ma ajta nici nu trebuia sa imi tragi atentia.
Nu-ti are rostu comentariul.
Papa.

| Vi003 a răspuns (pentru Mimilus):

De, vezi ca pe-aici sunt multi vizitatori, nu esti singura, si-apoi, scriind asa, atragi atentia si dai dovada de neseriozitate. Daca pe mine incerci sa ma pui la punct, de ce nu procedezi la fel si cu viata ta? Tu ai citit ce-ai scris?

| Mimilus a răspuns (pentru Vi003):

Te rog aptinete ok?
Am zis, mam grabit ..nu judeca asa de repede oameni ok?
Hai sa fim seriosi ca toti mai gresim.Asa ca aratati educatia si aptinete!

| Adry05 a răspuns (pentru Vi003):

Bună asta laughing

| Vi003 a răspuns (pentru Mimilus):

"abtine-te=te abtine"...Dar nu te abtine, fa sex la voia intamplarii si-ai sa vezi tu pe propria-ti piele ce inseamna lipsa educatiei sexuale si-a unei minime culturi generale.

| Links a răspuns:

Draga domnisoara, scrie te rog pe google, si intereseaza-te despre fenomenul ejacularii si cand ramai insarcinata. De ce vrei sa ne strici ziua? Nu pot sa cred ca la varsta ta nu ai facut anatomie sa stii ca DOAR cu spermatozotiti poti ramane gravida, si cum el nu si-a dat drumul in vaginu tau, de unde atata stres? straight face