Din start gresesti ca iti inseli soțul si barbatul cu care te vezi isi inseala sotia, pune te in locul sotiei lui saraca cum crezi ca s ar simtii daca ar sti de voi? Sau sotul tau, lui i ai spus? Cel mai bine este sa va opriti pana nu este prea tarziu si ramîi gravida cu omul acesta care nu este sotul tau, tu ai copii? Sau el are cu sotia lui copii? De ce vrei sa le strici caznicia? De ce ai ales sa iti inseli sotul? Sotul tau are si el amantă? Ce varsta ai dar acest barbat cu care te vezi ce varsta are? Unde v ati cunoscut voi?
Ce te interesează pe tine? Eu am o pus o cu totul altă întrebare, nu am de ce sa iti dau tie explicații ce bărbați se ridică de pe mine! Dispari
Blocheaza chatul ca sa pot sa iti explic! Dai acolo la mesaje, permite de la toti utilizatorii!
E deblocat! Explica aici dacă vrei
Este mai mult de explicat, nu imi place sa vada toata lumea ce spun eu. Poti sa imi scrii in privat si te ajut cu sfat! Multumesc!
Si eu am vrut sa ii las un mesaj doamnei, pentru ca pe aici nu ai loc de altii, care sunt sfinti si judeca ce face o femeie.
Am lasat un mesaj în privat
Îmi spune sa confirm pe adresa de e-mail dacă doresc ca mesajul in privat sa fie trimis
Ca sa poti primii mesaje in privat, trebuie sa intri in setari si la mesaje ai asa: Vreau să primesc mesaje de la:
Selectezi Toti membrii TPU si ii dai save
Nu am primit nimic, dar ti am scris eu in privat. Verifica te rog!
Nu simte nimic. Dacă ar fi simțit, ar fi spus în clipele voastre tandre.
Ar fi șoptit la ureche, mă car un amărât de "te iubesc".
Nu te judec, pentru că are cine sa te judece.
Dar nu înțeleg, cum ai ajuns să îți dai chiloții jos, în fața unui bărbat, care nu ți-a declarat nimic?
Ești o "victimă" a acestuia. Încă una.
Pentru că probabil amantul tău este un afemeiat.
Și dacă îmi permiți, îți spun că după relația asta, care nu va dura o veșnicie, nu vei rămâne decât cu păreri de rău și mustrări de conștiință.
Speram sa taci pe la jumătatea răspunsului dar probabil ca și tu ai greșelile tale pentru care vei fi judecat mai departe! Sunt mii și mii de asa zise greșeli care sparg o căsnicie cu mult înainte sa apară o a treia persoana! Dar atât puteți unii. Va interesează doar pe unde îmi las eu chiloții
"Cum aș putea să aflu? Sau cum aș putea sa îl fac sa spună ceva?"
E simplu. Din moment ce ați ajuns la intimitatea de a face sex... Îl întrebi pur și simplu.
Dar cunosc tipologia lui și îți va răspunde cu o întrebare.
Nu îți fie teamă că o să-l pierzi. Dacă îi place de tine, vă spune ce simte.
Dacă, nu. Rupi relația și mergi mai departe.
Ai grija! Să nu pățești ca altele. El să fie "sifon". Și să te sifoneze la tot anturajul masculin. Și să nu ajungă la urechile soțul. Nu de alta, dar "bate" la ochi.
P.S. :
Când vei îmbătrâni sau o să cazi în vreo boală, cine crezi că îți va fi alături?
Mulțumesc pentru raspuns!
urat vorbesti cu o doamna, fiecare e liber sa isi traisca viata cum vrea, nu e nimeni in masura sa judece sau sa se dea cu parerea.
Yeah! Vrei abonament?