Nu te paga cu cine zice fostul tau iubit si prieteni lui... si nu baga pe numeni in seama. sile ca ai iubit si sa te lase in pace. ca sa nu intri in alte belele de ce tocmai fostul tau iubit iti zice sa te bagi pe baiatul ala? zile ca ai deja iubit si nu te intereseaza...si daca ii zici ca ai iubit nu trebuie sai explici ca nu-ti place de el. si chesti din astea. Funda?
Nu face nimic, lasa lucrurile cum sunt, oricum nu se vor intampla prea multe.
Fostul tau, cred ca a vrut sa testeze ceva!
Depinde ce fel de persoana este...
Deci esti tare daca i-ai dat funda unei fete de 12 ani care a facut gramatica cu femeia de serviciu, pe deasupra nici nu stie cum sa foloseasca cuvintele Mai bine nu dadeai nimanui
Fostul tau a vrut si el sa se distreze, a facut dinadins, lasa-l in pace, nu stie cum sa se mai bage in seama cu tine
Spune-i clar ca nu esti interesata de acel baiat si ca ai prieten(chiar daca nu ai, ii poti spune asta ca sa scapi de el=>asta numai daca vrei ii spui).
Nu te stresa cu chestia asta, fostul tau se va satura sa insiste daca tu nu il mai bagi in seama. Indiferenta este cea mai buna arma:X
Spune-i pur si simplu ca nu esti interesata si daca nu te lasa fa cumva sa-l indepartezi. Fa ceva ce crezi ca l-ar supara foarte rau
Simplu. ii spui ca nu a avut dreptate fostul tau iubit si ca de fapt nu il placi...
Spune-i ce iti vine pe gura: nu lasa-ma tu il crezi pe ala si zi ca mai bine cu o maimuta decat cu el fa-l sa inteleaga ca NU
asa ai face tu sabinamari?
si toti cei lanti care o invatati sal jigneasca. nu are de ce sal jigneasca. pur si simplu sal refuze intr-un mod discret asa cum i-am zis el.si nu o invatati ce ati face voi ca nul cunoastem personajele, nu stim ce fel de persoane sunt. multi spun ca fostul este gelos. poate nu-i gelos poate nu-i pasa de ea.si cel mai bine e sa spuna cum am zis eu...
Nu am zis sal injure pentru ca baiatul celalalt n-are nici o vina sa-i zica ca nu-i adevarat c zice fostul si ca la mintit simplu si usor
Ehh...fostul tau iubit a fost doar GELOS. Spune-i sa te lase in pace, caci e viata ta si stii si singura sa iti gasesti un baiat, fara ajutorul lui.
Pai bateti joc de el, jignestel si mai multe. Daca ai incercat si tot te place cupleazal cu altcineva si te lasa in pace.
Nu trebuie sa ii ranasti sentimentele, asa ca tot c ai de facut este sa il refuzi elegant asta consta in faptul ca o sa mergi la el si ii vei sp k este dragut, simpatik j amuzant j k orice fata si-ar dori sa fie q el, dar nu este genul tau de bait. j krd va intelege, sp asta pentru ca am trecut si eu printr'o situatsie similara q a ta Succes! ( fundita? )