Nici noi nu stim cum functioneaza creierul lui. nu se stie pe cine place. dar intreaba-l. spune-i asa:
''hey, stii ce am vrut sa te intreb?
daca o placi pe vara mea''
nu e nimic rusinos daca-l intrebi asa.adika ce? ai intrebat de ea, nu de tine.si daca spune da, s-ar putea sa nu te placa dar s-ar putea sa te placa ft putin.si daca spune nu, exista sanse sa te placa. si...nu cred c-ai nimic in capul lui:ladika ce sa fie la 14 ani? :l.
FUNDITA?
Pai, se pare ca o place pe ea daca a gadilat'o mai mult decat pe tine, dar si cu tine are ceva, ii place si putin de tine dar fii numai tu in preajma lui, si mai distractiva, mai inteligenta atunci baiatu' o sa vada ca esti mai tare ca verisoara ta.Stiu cum e, fii mai tare in gura, fii mai tare.Si ai grija sa nu faci ceva gresit, noi te putem ajuta.
Bafta,
Ashley
Poate il deranjeaza ca esti mai mare decat el... actioneaza si tu nu mai astepta de la el :*
La uni nu functioneaza deloc dar in fine.
parea mea este ca la varsta lui. baieti fac misto de un baiat daca este cu o fata mai mare ca el
si el acum se orienteaza dupa fetele mai mici sau egale cu varsta lui
e normal so simpatizeze pe vara ta pentru ca e deo varsta cu el
ai spus uh ca araty mai bine ca vara ta ... scumpo baietu la varsta lui cauta fete cu care pot sa vb de toate si apoi se uita si la aspectul fizic
in concluzie. poate vara ta e mai deschisa, mai amuzanta, mai interesanta ca tine
sfatul meu este sa-ti gasesty si uh un baiat de varsta ta sau poate oleaca mai mare ca nah cine stie poate gandeste mai matur... hy te'am pupat bafta!
Teodora, daca tu arati cu adevarat mai bine ca ea, chiar daca gusturile difera, e greu de crezut ca el nu observa asta si pentru baieti asta este un lucru f important.Sunt sanse mari ca pe tine sa te placa si sa te ignore intentionat ca sa te "atate". Probabil incearca sa se joace putin cu mintea ta, o fi observat ca il placi si tu.Incearca sa nu ii arati ca il placi asa mult, fii amabila cu el dar nimic mai mult.In mod normal daca chiar te place iti va arata direct asta, daca nu, pierderea lui!
Eu cand aveam 14 ani numa la prostii imi ststea capu, dar noh poate nu toti is asa! )
Pai na depinde cateodata nu conteaza cum arati conteaza cum te porti si ce ai in suflet...
eu zic ca ar fi bine sa l intrebi daca te place si daca nu asta e. o sa gasesti tu pe cineva mai bun ca lumea nu se termina doar de la un baiat:*succes