Ceea ce spui tu e bine, dar din moment ce ați fost împreună el a simțit ceva pentru tine. mai bine mai departe cu el să vezi dacă chiar te iubește. nu te lua că nu-ți răspunde la mesaje, ai răbdare, și dacă vrei să o faci cu el fă-cețio protejat! Mult succes!
Sincer, parerea mea din ce mi-ai spus tu aici, este cca, acest baiat este asionat de jocuri, si nu va lasa niciodata n joc pentru tine.Nu este corect faptul ca nu iti raspunde la msaje, desi e online.Sunt sigura ca le vede, si, daca spui ca da like-uri, e ceva ciudat la mijloc. Oare nu vrea o aventura cu tine? Asyta e intrebarea mea.Din cate vad, el nu tine la fal de mult cat tii tu la el. Poate vrea o aventura de o noapte si vede ca nu esti asa usor de convins.De multe ori, sse intampla ca baiatul sa se poarte asa, dua sa faca sex cu tine, sa te mai lase si insarcinata, si dupa sa te paraseasca. Nu poti sti ce e in mintea lui. Nimeni nu poate. Eu iti doresc sa nu ti se intample. Bafta!
Lasa timpul sa treaca si iti vei da seama. nu te grabi sa iei decizii ca o sa gresesti. Iar noi n avem de unde sa stim ce e in mintea lui