Nu sunt de acord cu reinnodarea relațiilor vechi pentru ca orice ai face o sa ajungeți in același punct in care v-ați despărțit. Este normal ca prima iubire sa fie mai intensa. Plus ca mi se pare ca nu ești atât de atașata de actualul și pentru ca încă te gândești la fostul. Părerea mea este ca trecutul trebuie sa rămână trecut iar viitorul sa aibă un alt sens, mult mai frumos. Încearcă sa ii dai o șansa actualului iubit si sa nu îl mai vezi cu ochi critici. Plus ca, așa cum ai spus și tu, familia fostului poate nu te vede bine după ce ai făcut, asta va fi un alt impediment in relația voastră pe lângă cele deja existente. Eu te sfătuiesc sa fii consecventa. dacă era sa meargă, mergea din prima! Bafta.
O să te împaci acum și peste un an iar vă scoateți ochii. Treci peste, mergi mai departe.
Dacă nici actualul nu e cel mai potrivit, îi poți spune asta și altfel decât recăzând în brațele celui dinainte.
Rudele fostului si-ai facut o parere caroecta despre tine. De ce gresita?
Oare la ce parere te gandesti tu acum?
Este un fapt ca dupa o relatie asa lunga, la 2 saptamani ti-ai pus poze cu altul. Este o decizie pe care trebuie sa ti-o asumi. Cand te desparti de un om, treci printr-o perioada ca de "doliu al sufletului", nu suporti sa vorbesti cu altcineva, daramite sa te atingi cu altul. Nu mai zic de noul cuplu format imediat dupa despartire, care denota ca abia ai asteptat despartirea si ca l-ai cunoscut pe actualul dinainte sa te desparti de fostul, ca altfel nu prea ai cum ca la 2 saptamani deja sa ai o noua relatie. Exista o perioada de tatonare, in care se presupune ca vorbiti foarte mult, va cunoasteti, vedeti daca va potriviti, iesiti la intalniri etc. si dupa stabiliti daca merita sau nu sa formati un cuplu. Oamenii cu o minima moralitate nu formeaza cupluri ca sa raneasca pe fostii si sa "isi linga ranile" alaturi de altcineva. Tu daca il iubeai pe fostul si il respectai nu ai fi facut asta.
Si nu ar fi normal sa isi faca o astfel de parere? Odata ce tu ai sarit de la unu la altul`, tu cam ce parere ai despre tine?
Si nu o mai baga pe aia cu `ca sa-l uit`
Ce nu-mi plac genul asta de persoane.
Prost sa fie ala sa fie iar cu tine
De parca motvul "ca sa-l uit" nu ar fi grav... Folosesti un baiat ca atunci cand te uiti la un film dupa o zi grea, sa te relaxezi un pic.
Genul asta de persoane se plang dupa, ca nu sunt tratate bine de catre iubiti, ca sunt lasate... dar din pacate pe ele nu se vad.
O relatie de 5 luni, nu e tocmai putin, asta pentru ca dupa sa se intoarca la fostul`, si mai zicem de ce fac unii crime din gelozie.
Imagineaza-ti cum te simti.
Daca te impaci cu fostul o sa ai parte de ce ai avut si atunci cand ati decis sa incheiati relatia. Poate nu imediat dar sigur o sa apara. Si atunci ar fi bine sa ramai cu baiatul cu care esti acum!
Buna, spune-mi, te rog, cum ai procedat pana la urma? Vad ca au trecut ceva ani. Sunt intr-o situatie similara
Multumesc mult