Nu vreau sa generalizez dar din experienta mea toti cei care lucreaza in locuri turistice nu cauta relatii la distanta, ci aventuri sezoniere. Da-ti seama ca asa cum ai fost tu acolo si te-ai indragostit de el se mai duc alte mii de fete. Incearca sa vezi ce e real si orienteaza-te catre cel de langa tine! Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Draga mea, nu ai gasit si tu un baiat de pe scara blocului sau vreun coleg? Chiar trebuie sa fie din alt oras? Crede-ma pe cuvant, nu functioneaza.
Dap eu zic ca da...dar mai intai rezolva cu primul si daca primul nu vrea continui sa vb cu al 2 baftaa
Buna!
Parerea mea este ca mai bine,prima oara ai vorbi cu primul baiat, pentru ca ai sentimente puternice pentru el, poate faza cu sarutul a fost asa, ca sa te faca sa il placi mai mult sau doar o joaca... Daca nu iese cu primul baiat, vorbeste cu al 2-lea..Succes!
E delicata situatia asta in care esti! Cu dragostea e greu sa "negociezi"! In momentul in care ti-a intrat la inima acel baiat care (spui tu) te-a cucerit cu o privire, poti sa-l intalnesti si pe tatal lui Fat-Frumos! Nu stim daca atunci camd ramaneati serile impreuna, intre voi a fost mai mult decat e normal (dat fiind faptul ca stiati unde e hotelul- doar acolo v-ati cunoscut (intelegi ce vreau sa-ti spun). Pana la urma, asta e genul de situatie in care nu-ti pare rau ca "ai comis-o" atata timp cat a fost persoana "minunata"! O sa-ti para rau la un moment dat ca nu s-a intamplat asta atunci- poate vei mai merge acolo, dar daca nu-l mai gasesti? Eu ti-as propune sa nu-i faci chiar pe plac inimii si sa preiei initiativa, pana nu va fi prea tarziu! Tipul de la hotel, daca avea vreun plan, te cauta el (vorbesc de perioada dupa ce ati ramas singuri). Lasa-l sa vezi daca te cauta. Daca o face, spune-i ca tu deja stii ce ai de facut, dar trebuie sa-ti demonstreze ca acelasi lucru vrea si el de la tine: o relatie bazata pe iubire si respect. Daca n-o face, nu se merita sa-ti pierzi timpul! Vremea nu se mai intoarce, iar baiatul celalalt ar face orice sa te aiba. Practic ai de ales dintre un lucru virtual si unul real! In locul tau l-as alege pe cel real, adica al-II-lea baiat! Tu stii mai bine ce ai de facut, dar ai grija sa nu suferi pe parcurs! Iti doresc sa ai parte de o tinerete frumoasa alaturi de cine te merita!
Cred ca e ok sa vorbesti cu primul sa il intrebi ce are de gand si daca te refuza tu continua cu al 2-lea pentru ca va fi mai usor pentru tine sa treci peste sentimentele de la primul si vei vedea ca usor usor vei avea sentimente si pentru al 2-lea sper sa te ajute sfaturile :* :X succes !
In primul rand trebuie sa discuti cu baiatul pentru care ai sentimente mai puternice. Eu cred ca nu minte cand zice ca e ocupat, lucreaza deci e posibil. Iar daca nu functioneaza cu el probabil ar trebui sa incerci o relatie cu cel de-al doilea dar numai daca simti cu adevarat ceva pentru el, nu are rost altfel nu ti-ar face bine nici tie nici lui.Solutia in problema ta, consider eu, e comunicarea.
Eu iti tin pumnii, si sper sa faci ce e mai bine pentru tine. Bafta!