| Iulia8659 a întrebat:

va rog sa imi dati si mie niste sfaturi.deci maine o sa ma duc sa ma intalnesc cu fostul meu iubit pentru prima data de cand ne-am despartit... eu as vrea oarecum sal recuceresc pentru ca inca tin la el foarte mult. ce ziceti cam cum ar trebui sa ma imbrac? si cam cum sa ma comport.pentru al recuceri.
cel mai bun sfat primeste funda kiss

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Nu sunt prea expert, insa iti dau parerea mea: ar trebui sa te imbrai elegant, nici prea sexy, nici prea calugarita. Apoi, icerci sa vorbesti cu el, sa ii dai dreptate in mare parte la ce zice, si apoi incepi sa ii zic ca a fost o prostie ce s-a intamplat etc.

| ramona90 a răspuns:

Pai 1:parul sa iti fie aranjathappy 2 sa te imbraci sexy dar putin discretahappy3 nu imi pune un kg de fond de ten (asta daca folosesti)pe fatafi cat mai naturala4:fi tu nu incerca sa schimbi nimic la tine,, iar restul vine de la sine,,,happy bafta si nu uita ca daca simte ceva pentru tine el va face primul pas...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încă mai ești îndrăgostită de el!
Oare se mai merită să te revezi cu el?
Cu ce vrei tu te îmbraci dar trebuie să te simți în largul tău.
Pa, pa.

| Tweetymrrr a răspuns:

Acum depinde şi cine a făcut primul pas, sau cine a adus prima oară vorba de despărţire. Dacă tu ai fost aceea, atunci cred că se mai poate face ceva, dar dacă el a fost cel care a dorit asta, iar acum iţi cere să vă întâlniţi atunci nici el nu ştie ce vrea. Dacă tu crezi că ar trebui să'l ierţi, ai grijă să nu regreţi. Cât despre ce să porţi, hmm, poate un tricou drăguţ şi o pereche de pantaloni scurţi sau trei'sferturi şi sandale sau teneşi. Ca să'l recucereşti foloseşte'te de slăbiciunile lui la care tu şti că el nu rezistă şi uită'te'n ochii lui.
Succes!