| Ely_4882 a întrebat:

Buna va rog sa imi dati si mie un sfat imi place de un baiat si de fiecare data cand ii langa mine ma simt in al 9 lea cer ce credeti ca trebuie sa fac sa ii zic sau sa stau departe de el? raspuns va roooooooooggggg

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*Vorbeste cu el pe mess/la tel/fata in fata si spune-i ca il placi sau macar arata-i cu semne cat mai clare, atingeri, pupici pe fata etc. ca il placi!
Bafta! :*

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Pai daca iti place de el. sponei ce simti pentru el.[daca crezi ca si el simte acelasi lucru pentru tine] ca sa iti dai seama uitate sa vezi cum te priveste sau cum se comporta cu tine

Multa bafta :*

| Anakatsu a răspuns:

Sa il omori cu un cutit si gata ai scapat nu mai trebuie sa il eviti toata viata

| evilkiss a răspuns:

Spune-i in fond ce ai de pierdut, afli ce poti face mai departe, daca poti nutri ceva fata de el, in fond iti faci un prieten, cine stiewinking

| Claudia_1005 a răspuns:

Pai daca iti place asa mult de el spune-i ca sa stie baiatu

| St3fy999 a răspuns:

Eu zic sa ii spui tot ce simti pentru el si alfa daca e place sau nu sau pune-o pe prietena ta cea mai buna sa il intrebe daca te place

| bogdan96 a răspuns:

Buna...ar trebui sa ii spui ce simti altfel vei rata ocazia si el va fi cu altcineva