Cea mai crunta dilema. du-te la farmacie ia'ti un test si gata. nu te mai complica. La urma urmei. copii sunt un dar ceresc
..."a lasat in mine"... DECE? Voi sunteti de pe Alfa Centauri, unde nu se ramane gravida? Nu te mira daca O sa afli ca da! Pentru ce crezi ca s-au inventat si tot perfectionat prezervativele>? Poftim? Nu ca sa nu ramai, si, sau mai grav, sa nu te "Alegi" cu vreo boala transmisa sexual de catre "distinsul" Egoist & Inconstient, ca sitene de altfel?! mai dar chiar nu mai trece o zi de al Bunul Dumnezeu fara intrebarea asta, consecutiva IGNORANTEI SI INCONSTIENTEI, SI EGOISMULUI, SI NEPASARII? NU MAI FACETI SEX N E P R O T E J A T! E PLIN DE BOLI!, DIN CARE, CATEVA M O R T A L E!
Foarte putin probabil. A doua zi inca nu se produce greata si dureri de cap, altceva a fost cauza.
Nu este imposibil sa ramai insarcinata dar starile pe care le descri tu nu le-ai fi putut avea imediat. Oricum te sfatuiesc ca dupa 10 zile sa-ti faci un test de sarcina si sa incepi sa folosesti metode de contraceptie.
Doamne, si daca ai fi gravida, semnele se simt la o luna, nu in a doua zi! Fii rationala! Femeia este infertila inainte cu 4 zile de menstruatie, in timpul ei si 7 zile dupa ea. Adica NU poti ramane gravida. Teoretic femeia are are doar 6 zile pe luna f fertile! Oricum pentru orice eventualitate, prezervativul e contraceptia cea mai buna. Dar pentru linistea ta, NU esti gravida, te afli in perioada infertila! Si chestiile cu greata sau pofta, sunt ori din intamplare ca ti s-a bushit fierea, ori... gandesti prea mult la prostii si strica Dar NU esti gravida.
Si eu tot de la medic stiu...altfel nu as indrazni sa spun lucruri pe care sa nu le cunosc! Pacat ca si medicii incep sa se contrazica intre ei. si de cate ori am mai scris asta... Oricum, stim cu totii, ca daca e sa fie, exista mereu riscuri! Dar in cazul ei, riscul e f mic! Atunci hai sa-i zicem sa fie abstinenta! E cel mai sigur! Si poate nici atunci ca nu stii cine, doamne fereste, te injecteaza si cu Hiv sau alte chestii, chiar pe strada sau la Cinema (probabil ati auzit cate se intampla)... Oricum, ca sfat, data viitoare foloseste prezervativul.
Durerile de cap si starea naspa s-ar putea s-o fi avut pentru ca n-a fost in stare omul sa-ti provoace orgasm si te-a lasat nesatisfacuta
Va multumesc mult pentru raspunsuri m-am mai linistit... oricum daca se intampla ceva (sper sa nu), o sa va tin la curent. mersi mult inca odata, papa
Cu riscul de a o contrazice pe Alexandrinaa, exista intr-adevar sanse sa fii ramas insarcinata chiar a doua zi dupa menstruatie. Datele scrise de ea acolo sunt incorecte si daca intrebi un medic, iti va spune asta. Perioada fertila la o femeie poate fi in toata perioada de 28 de zile - cu exceptia zilelor in care chiar esti pe ciclu. Simptomele pe care le-ai avut tu insa nu au nici o treaba cu sarcina asa de repede. A fost pura intamplare. Oricum, fa un test sau 2 de sarcina si daca iti intarzie ciclu, mergi la dr si fa un eco.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: