Așa se întâmplă când lași să se bage în relație unii neîntrebați și tu asculți orbește de ei.
și prietenu meu e la fel, o persoană foarte sociabilă care atunci când ieșim în grupuri e perfect normal să le acorde atenție tuturor. cât timp nu te ignora complet, a fost doar vina ta că i-ai reproșat așa ceva. nu-ți convine cu atenția împărțită, du-te să te vezi doar tu cu el.
Genu ăsta de oameni au nevoie de o parteneră lângă care ori e la fel de sociabilă și atunci sunt sufletu petrecerii împreună, ori și una mai tăcută dar care-l înțelege și nu-l judecă că e așa sau să se supere că vai dragă parteneru a îndrăznit să nu se poarte de parcă ar fi doar ea acolo.
omu a văzut că începi să fii nașpa, să fii posesivă și să pui condiții stupide și și-a dat seama că n-are cu cine să se încurce și a plecat să-și găsească alta să-l înțeleagă.
e vreo șansă după o perioadă după ce-i trece supărarea dacă a ținut la tine mult să vrea să se întoarcă și dacă îl convingi că te-ai schimbat și nu mai faci faze de astea e posibil să vă reîmpăcați.
Dar iti place asa sa stai in cearta? Asta daca nu vrei sa o rezolvi odata pentru totdeauna.
Ce as sugera eu sa faci... ca un ultimatul, ii scrii clar intr-un mesaj ce simti pentru el (sa fie ultimul mesaj), ii spui ca ti-ai dori sa fiti fericiti impreuna si tot ce mai simti tu ca trebuie zis. Il intrebi daca poate sa iti dea o explicatie clara de ce se comporta asa cu tine, de ce face asa si daca nu vrea sa mai aiba legatura cu tine, sa stii si tu (este dreptul tau pana la urma). Dupa aceasta discutie ar trebui sa stii de ce a facut asta si sa va impacati SAU sa nu va impacati si gata. Ii spui ca daca nu vrea sa mai aiba legatura cu tine, nu o sa il mai deranjezi. Asa o sa stii clar ce este de facut.
Deci spune-i asta.
Indiferent ce o sa fie, nu iti face griji. Totul o sa fie bine. Ai tot timpul din lume sa faci orice in viata si sa fii cu oricine (aproape oricine). Asa ca mergi inainte si iti urez bafta si o zi frumoasa in continuare!
Buna metoda cearta in loc sa vorbiti linistiti si deschis despre probleme.
Eu zic sa mergi mai departe si daca scuipi sa nu lingi
Tu ai greșit în momentul în care ai mințit.
Când i-ai spus că vrei mai multă atenție, când ai insinuat că îi pasă mai mult de ceilalți decât de tine pentru că vorbește mai mult cu ei ai mințit pentru că nu a fost ideea ta: "O prietena de a noastră mi-a spus că nu i se pare ok să stea asa putin cu mine cand iesim toți."
Spune-i adevărul, spune-i că ceea ce i-ai spus este ceea ce crede o prietenă de a ta sau niște prieteni și ceea ce crezi tu este: "Eu am acceptat acest lucru, faptul că îi place să comunice cu toți. Nu văd un lucru rău din asta. Pe mine m-a atras foarte mult sufletul si caracterul lui, faptul ca își iubeste foarte mult familia si o ajuta mereu, faptul ca are o inima mare si ar sari mereu in ajutorul oricui. De asta imi pare atat de rau ca il pierd." Va aprecia foarte mult și vă veți împăca.
TOTUȘI, dacă în timpul ăsta și-a dat seama că nu ai acel ceva(fiecare persoană are acel ceva ce-l caută la persoana de sex opus) atunci îmi pare rău dar nu se va întoarce la tine iar cearta a fost pretextul perfect de a scăpa din situația jenantă de a fi cu cineva care nu are acel ceva.
Succes!
Nu am prea multe ce sa comentez pentru că nu știu totul. Dar tu fata mea. Pare că îl cam pupi rău de tot în fund, pe când el e un cretin care s-a despărțit de tine, prin mesaje, ce e de-a dreptul scârbos și lipsit de orice urma de masculinitate.
Nu mai incerca sa ii atragi atenția, iar atunci o să-și de-a seama de cat de retardat e acum și o să regrete ce face.
Nu spun că ești numai tu vinovată nici el, dar îl prea prea ștergi defectele care le are. Nu fi orbita de indragosteala, pune-ti rațiunea la îndoiala și gaseste-ti alt tip pentru că ăla nu te merita.