| AliceAlice_2477 a întrebat:

va rog sa imi raspundetii! Am pus o groaza de intrebari pe TPU dar la nici una nu mi s-a dat un raspuns.Deci am sa incep imi place tare de un baiat am mai fost o data cu el doar pentru o zi pentru ca o fata anumeee i-a spus un lucru urat despre mine fiindca era geloasa! Iar el a zis ca poate imi mai da o sansa daca il fac fericit! Prin ce s-a referit?(el e clasa a VI-a si eu la fel)asa ca nu cred ca s-ar putea sa se gandeasca la chestii de genu sex.si de asta ma ajutati sa il conving va roog!

Răspuns Câştigător
| MilioaneDeVise a răspuns:

Pfff`laughing pare amuzantlaughing
dar da, in ziua de azi si cei de gradinita se gandesc la prostii, si mai ales daca el e mai "smecheras" se gandeste la asta`. Tu i-al de`oparte si intrebal, explica-i ca esti mica pentru a face asa ceva, daca te vrea bine, daca nu asta e, nu te ruga de el, mai tarziu o sa regrete`happy

4 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Nu ai primit raspuns ca pui intrebari stupide.

| relaxx a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa il intrebi la ce s-a referit.si la ce se gandeste.,, dar daca e cls a 6alaughing.nu credk la prostii.iar cu increderea asta.nu stiu ce sa zic.fa-l sa aiba incredere in u.si zi la fata aia sa nu se mai bagelaughinglaughing...

| ionik a răspuns:

Pai prima data ii spui sa nu apleci ureche la toate tampeniile spuse de lueam din afar cercului vostru de cuplu.deoarece lueam este m, are si dka ar fi toti sa aplece ureche la ce a spus fiecare pers e grav.vb face to face cu prietenul tau ii il intrebare pirn ce constra fericirea lui... daca zice prin sex ii spui ca nu asa se face fericirea.sunt multe moduri sa te manifeste si asta e un mod dar dka nu vreai sa il fac nu il facitongue. daca mai ai intrebare trimite-mi mesaj si te-as ajuta cu placere.big grin

| nastasemioaramarilena a răspuns:

Eu cred ca comportamentul lui ar trebui sa-ti dea de gandit.Nu-ti pune niciodata sentimentele'' pe tava '' in fata unui baiat la inceputul unei relatii.Si da, eu cred ca raspunsul lui a avut conotatii sexuale. De aceea sfatul meu e sa ii dai cu ''FLIT''. Nu te merita. Fi desteapta!