| Xeniaa a întrebat:

Buna ..Va rog sa ma ajutati.Am avut o relație de 3 anii si el timp de un an m a inselat (in asta 3 ani ) dupa ce am aflat m am dus la fata cu care mă înșela sa ii spun si ei.Ea parea uimita dar după am aflat ca a rămas cu ea si chiar a adus-o acasa si locuiesc împreună. După 7 luni in care am fost despărțiți s a invit o problema si ne am întâlnit, el facea gesturi catre mine, dar el il respingeam.Acum cateva zile a venit mama lui la mine (care ma iubea fff mult) si sa îmi spuna sa ne impacam ca ea crede ca băiatul ei mă iubește (bineînțeles ca el a trimis o ). Urmează sa ne întâlnim maine.Ce sa fac sa il iert, deși m a lasat in cea mai grea perioada, eu fiind a 12, bac toate astea plus ca m a rănit in ultimul hal, inselandu ma atata timp fara ca eu sa știu.Dar eu cred ca ma iubește in continuare, după atâta timp vrea sa ne impacam, "crezând ca m a pierdut de finitiv", i a spus el mamei lui

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Pai cum...tu abia abia ce ai putut trece peste cat de cat si ai si fost singura atata timp si mai ales in momente grele..tr sa fii nebuna sa te impaci cu el.
Apoi.el te'a inselat si mintit timp de un an. Da... oricine merita o a doua sansa cand e vorba de inselat. Daca se intamplat 1 data, cu 1 persoana si. nu sunt sentimente din partea lui pentru aia si tot asa. El a dat'o cu mucii in fasole la toate capitolele. Adica serios? Ai fost tradata in ultimul hal. Chiar nu se merita. Ai 18-19 ani ce naiba. Se duc dracului casnicii in care exista ani si ani, copii, investitii samd. Dupa 3 ani ..mai ales ca ai trecut de partea cea mai grea a despartii.o sa poti trai si fara el. Asa cum si putut pana acum asa o sa poti si de acum incolo. Daca te iubea nu facea ce a facut asa ca nu te mai amagi singura.
Esti tanara..balta are peste..Nu esti nici prima, nici ultima in situatia asta.dar macar tu fii puternica si pune'te pe tine mai presus de asa zisa iubire ce e intre voi.
Mult succes si tu oricum.Fa ce te indeamna instinctul indiferent de sfatul meu sau al oricarei persoane de aici si nu numai.

28 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Tu dai bacul la cum scrii? imi e mila de aia care cirecteaza chineza asta. te inseala ca pe o carpa, nu mai are pasarica si revine la tine. tu proasta il crezi, el face rost de pasarica iar si tu devii o panarama la second hand. convenabil, pentru el. daca te impaci cu el esti o proasta, si observand cum scrii, pariez ca veti impaca

| anonim_4396 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Hai serios laughing offf doamne '' cirecteaza'' ''pariez ca veti impaca'' ce vor impaca?! + un bonus : dupa punct se scrie cu litera mare :*.
Stii vorba asta ti se potriveste :3 : ''vezi paiul din ochiu altuia dar nu vezi barna din ochiul tau.'' :3

| JohnnyBi a răspuns (pentru anonim_4396):

Scriu cu 1 mana ca o am rupta pe cealalta si sa stau sa apas caps lock la fiecare punct este obositor. avand operatia la un unghi ciudat nu vad tastele si mai gresesc pozitia literelor de pe tastatura, recunosc, greseala mea ca nu recitesc sa ma corectez. poti sa verifici cele 2000+ raspunsuri ale mele sa vezi ca nu folosesc majuscula de obicei si greseli gramaticale nu am. ca este o langa i pe tastatura...hopa si tu sa iti dai cu parerea. si ca am uitat un "va" este greseala capitala. tu nu stii sa folosesti semne de punctuatie. ai o fraza de 2 randuri fara nimic. si iubeasca ca. rolling on the floor. induiosator rolling on the floor

1 la mana atunci cand spui unui om ca e analfabet ca totusi prin ce ai scris tu acolo chiar daca nu ai ziso direct ar trebui sa scrii la perfectie sti exista vorba aia nu cere la nimeni sa fie perfect cand tu nu esti nu iti da nimeni in cap ca ai gresit sa la scris sa fim seriosi suntem pe net in mortii ei de treaba nimeni nu scrie in realitate cum scrie pe net dar chiar sa ne dam mari ca suntem galigraficiiwinking sau ne luam de persoane ca mananca litere baga in plus sau ce stiu eu ce e nasol.
Greseala mea :3 in legatura cu ce am scris.

| rap4us a răspuns (pentru JohnnyBi):

Ba desteptule nu e nevoie sa iti etalezi pe aici cunostintele de limba romana. Si macar daca ai raspunde si tu mai frumos unei intrebari as mai zice ca ai pretentii. Dar la cum gandesti cred ca nicio fata mai ca lumea nu se uita la tine asa ca nu prea ai ce cauta pe categoria asta.

Analfabet inseamna altceva, agramat e termenul cautat de tine. esti pe internet..asa, si? scrii prost aici, o vei face si in alte locuri, asa functineaza creierul. te obisnuiesti sa te **** in limba romana scriind pe internet si o sa faci la fel si la examene, interview-uri, etc. diferenta e ca pe word se pune majuscula automat dupa punct...una e sa incerci sa fii perfect, alta e sa scrii efectiv ca un idiot. eu dpdv gramatical scriu perfect, si unde gresesc (eu am invatat gramatica acum 10 ani, se mai schimba cate una, cate alta) stiu sa iau o critica si sa ma documentez asupra greselilor

| JohnnyBi a răspuns (pentru rap4us):

Pentru ca tin la respectarea folosirii corecte a limbii materne ma face un ganditor prost, tu ca sustii agramatii si prostia ce esti? vreun erou? sa se uite la mine femeile cu ceva pe umeri in afara de stuf si bambus. de boambe si tute nu am nevoie.

laughing Tu cum scrii ma? laughing

| CristinaElena96 a răspuns (pentru JohnnyBi):

"Cirecteaza"? serios? Inainte de a critica o persoana pentru felul in care scrie, zic sa ne vedem clar de gramatica noastra.

| JohnnyBi a răspuns (pentru CristinaElena96):

I e langa o si scriu cu o mana la un unghi aiurea. si unde este o litera tastata gresit o greseala gramaticala? stii ce e aia gramatical? laughing. alt geniu.

Draga,eu am vorbit in general, nu de greseala care ai facut-o tu mai sus.Problema este ca nu eu sunt geniul care a intrat sa corecteze o intrebare, in loc sa ofere un raspuns util.Am vazut ca pretinzi a scrie corect, corectand-o pe domnisoara de mai sus cand de fapt tu gresesti si "mananci" litere in propozitia care ai scris-o, inutil din punctul meu de vedere.Si daca tot te iei de persoane pentru felul in care scriu dupa punct se incepe o noua propozitie deci se scrie cu majuscule.

Da, majuscula pusa automat de orice word, dar nu de site-ul asta. sper sa iti rupi mana si sa ai fixator extern in ea si contuzii multiple la coloana sa vedem din stand intins pe spate fara sa vad tastatura si tastand cu o mana cat de corect scrii. eu zic totusi ca un i in loc de o e o greseala acceptata de halul in care scriu, agramatismele domnisoarei nu se compara ca gravitate cu tastarea butonului de langa cel cautat. si sfat i-am dat, dar daca vrea sa fie carpa de sters podele e alegerea ei.

ps. imi cer scuze pentru posibilele greseli, dar nu vad tastele si din memorie si pozitie s-ar putea sa mai scriu gresit

Toti stim sa primim critici nu ne da nimeni in cap asa ''bagam'' la cap mai bine.

Termenul de punctuatie nu il intelegi? Stii diferenta dintre "nu esti o proasta" si " nu, esti o proasta"? Daca o stii, intelegi importanta semnelor de punctuatie. Critica o alegi tu daca e sau nu constructiva

Daca stii ca ai problemele astea(da-i dovada ca ai lipsa totala de educatie dorind un lucru grav sa i se intample unei persoane care nici macar nu o cunosti) atunci te rog sa nu mai mananci la ****, corectand alte persoane stiind ca tu ai probleme de genu.Te rog mult, incearca sa-ti vezi de "lungul nasului". Mersi.

Da-i? laughing. iesi la gramatica si tu. de altfel...statul are nevoie de prosti si agramati.

Bineinteles,statul are nevoie si de oamenii care se considera extrem de "inteligenti" si care cu toate ca ii corecteaza pe altii, ei nu sunt perfecti.Eu nu am incercat sa fac ora de romana,pentru ca dupa cum vezi,da,am gresit si probabil te asteptai sa-mi editez raspunsul, ei bine, nu! Am gresit din neatentie, ceea ce nu este o scuza, dar crede-ma ca stiu de faptul ca am utilizat gresit cratima.Problema este ca eu m-am luat de tine pentru un simplu fapt "ca nu te-ai uitat in ograda ta" si incerci sa te dai destept corectand-o pe domnisoara care ea avea nevoie de un raspuns util.Sincer,ma opresc aici pentru ca nu-mi doresc sa mai fac conversatie cu tine, de obicei ma feresc de oamenii care vor sa para ceea ce nu sunt si iti urez multa bafta.

| Xeniaa explică:

JhonnyBi nu meriti atentie! Te rog încetează.Nu il băgați în seama ..va mulțumesc pentru răspunsuri pup

| JohnnyBi a răspuns (pentru Xeniaa):

Bine, ia-l inapoi. devino o carpa de sters pe jos. tu cu iubire, el cu o proasta de rezerva mereu cand nu ii iese o combinatie. lumea are nevoie de proaste, altfel ar ramane cancan-ul fara vedete.

in viata inveti sa ai principii, tu fiind inselata si parasita ca o zdreanta (haina rupta, nu interpreta altfel) si il iei inapoi ce demonstrezi? iubire? nu copilu', nu iubire. la ce vrei tu sa faci se numeste carpa de sters pe jos, zero principii de viata. sa incetez? nu suporti adevarul? te ustura sa intelegi cat de tuta esti daca il ierti? precum am zis. fii carpa de sters podele. asa putem definii si noi femeile cu un caracter de... tine

| Vektor a răspuns (pentru Xeniaa):

Ba merita, pentru ca are dreptate. Daca te impaci cu fostul'vei avea doar de suferit. Vei fi carpa cu care se sterge dupa..Treaba ta! Ti-am zis! Sic!

| Xeniaa explică:

Nu m am impacat ..acum am un iubit care ma respecta ..va mulțumesc pentru sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ...categoric nu pica in plasa lui si-a dat seama ce a pierdut faza tare e ca tu o sa gasesti pe altu dar el care sa il iubeasca ca si tine nu stiu.

| Blamely a răspuns:

Nu ar trebui să-l ierți după ce a făcut. Eu nu l-aș accepta înapoi nici în ruptul capului. Oricum decizia îți aparține.

| Ezeru a răspuns:

Nu apreciezi ce ai pana nu il pierzi. Poate dupa ce te-a pierdut a realizat cat de importanta esti pentru el. Ofera-i a 2 sansa. Orice om are dreptul la a 2-a sansa, dar relatia voastra nu va mai fi ca inainte din cauza aceste-i situatii... Mult succeswinking

| Vektor a răspuns (pentru Ezeru):

Du-te ma d'aicea cu a doua sansa laughing)

te-a inselat 1 an jumate wtf..cum sa te mai impaci cu el laughing)

| Miladincaa a răspuns:

Chiar daca probabil inca mai ai niste sentimente pentru el, eu as zice sa gandesti situatia putin la rece. Te-a inselat, asta as putea spune ca se mai intampla, dar o perioada chiar atat de lunga... Sigur se spune ca oricine merita a doua sansa, dar nici sa te transformi in pesul lui nu e o optiune. Gandeste-te, ai suferit singura in timp ce el era bine si se distra cu cine voia. In acel moment nu ii pasa de ce se intampla cu tine, ii erai indiferenta! Iar acum apare in viata ta si vrea sa o luati de la capat... Asta ar trebui sa te aduca la intrebarea " ce urmareste?" Sigur este posibil ca sentimentele lui sa fie sincere si chiar sa regrete, dar din ce spui tu, el pare genul de persoana duplicitara, ca atare o discutie cu el nu e o optiune prea buna. Probabil te va mintii cu zambetul pe buze. Eu ti-as sugera sa vorbesti cu o prietena a ta (una pe care el sa nu o cunoasca) si sa o rogi sa il testeze, cu alte cuvinte sa se dea la el. Daca te place cu adevarat nu ii va da atentie, dar daca va flirta cu ea poti fi sigura de urmatorul lucre: e un porc oportunist, nu gandeste cu creierul si alearga dupa toate fustele.
Sigur decizia finala e a ta, tu decizi daca merita sau nu o sansa.

| Eli2508 a răspuns:

Nu teimpaca cu el!
Te-a tratat ca pe o carpa si tu e gandesti sa te impaci cu el?
Un om ar trebui sa aiba a 2 sansa dar la el nu este cazul, cred ca a fost parasit si acum cauta alta iubita.
Deci nu te impaca cu el!

| bbbee a răspuns:

Esti nebuna daca te impaci cu el.Nu face asta, el nu tine la tine. Daca tinea la tine nu indraznea sa te insele si sa plece cu alta.
Probabil el s-a despartit acum de fata aia si de asta te cauta, pentru ca a vazut ca tu il iubesti si tii la el si crede ca o sa te intorci la el imediat cand vrea el.
Nu te lasa calcata in picioare, vrea sa isi bata joc de tine!
Ati fost 7 luni despartiti, presupun ca ai putut trece peste cat de cat si sa iti vezi de viata, sa il uiti putin.Acum vrei sa te intorci iar la el,iar sa suferi?
Iti spun eu ca cel care insala o data, va insela si a doua oara si tot asa.
NU te impaca!
Ignora-l la maxim, nu ii mai raspunde cand te cauta, evita orice fel de contact cu el, sa vada ce a pierdut!
Dar NU face prostia sa te impaci! Vei suferi iar.