| AlisiaRotaru20 a întrebat:

buna. Va rog sa ma ajutati. azi la ora de muzica un baiat - de fapt cel mai raw baiat din toata scoala - a venit si m a intrebat cu voce tare daca vreau sa fiu cu el. Si i-am spus nu. Apoi iar m a intrebat si i-am spus sa ma lase in pace. Intr`o pauza s a dus la o colega de-a mea si i`a spus sa il ajute sa vorbeasca cu mine. Eu nu stiu ce sa cred. Ma place? sau nu? el a avut foarte multe prietene. Si le tinea pe unele doar pentru,,, ce vor baietii in ziua de azi. CE credeti ca ar trebui sa fac? va rog sa ma ajutati [fiecare raspuns va fi rasplatit]

8 răspunsuri:
| Andru1996 a răspuns:

Eu cred ca te vrea doar la patwinking...pentru a ii plac toate aceste aventurithinking mai lasa'l oleaca tine'l in tensiune vb cu el dar nu ii da total atentie tine'l asa cam 2, 3 saptamani si daca te va iubi o sa te asteptewinking...eu asteptat app un an sa fiu cu fata visurilor mele:X

| zeitaana a răspuns:

Pai eu stiu ar fi bine sa ii zici da tinand cont ca e cel mai raw baiat din scoala. pentru ca nu s`ar mai apropia nimeni de tine si ai fi in sgwinking
dar daca nu il iubesti degeaba. si daca mai si zici pentru ce a tinut anumite fete. nu stiu dar oriqm tu sa nu ii permiti pentru binele tawwinking
sper ca te-am ajutat

| Wizz a răspuns:

Saluuut. Mai, nu stiu. In aparenta, pare ca te place. Vreau sa zic ca. uite, el a insistat si a insistat. Daca nu simtea ceva pentru tine, ar fi gasit alta, caaa ai zis ca a mai fost si cu altele inainte. Nu stiu, ai grija, incearca sa devii mai intai amica lui, impune0i niste conditii, cunoaste-l si daca tipu` chiar te place.de ce nu?:d Baftaaa!

| alina_7878 a răspuns:

Important e daca tu tii la el... intreaba-l daca te place si de ce de, de obicei placi pe cineva fara motiv il placi pentru ca il placi, iar daca iti raspunde ceva gen ''pentru felul cum arati'' clar nu te place pentru cine esti tu cu adevarat big grin cred ca, daca nu il placi cu adevarat nu ar trebui sa accepti sa fii cu el... sicces happy

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Păi e foarte posibil... vorbește cu el si vezi ce simte pentru tine, dacă crezi ca este ok sa incepi o relație cu el poți sa incepi si vezi dacă chiar iși da interesul, dar la incepu nu pune suflet, pentru că poate vrea să facă doar sex cu tine.
succes :*

| crysty08 a răspuns:

Te **** si te lasa sau a facut un pariu cevabig grin scuze de explicatia scurta directa si la obiectbig grin

| channah_5883 a răspuns:

Baietii ajung pana unde fetele le permit sa ajunga. Nu trebuie sa te sperii ca insita sa vb cu tine, raspunde-i da-i sansa sa te cunoasca si stabileste niste limite. Acesta reputatie a lui e un scut ca sa nu sufere dar si baietii au entimente, totul depinde de tine cat ii vei permite dar daca stii sa te faci respectata si ii arati ca esti diferita totul va fi ok. Succes!

| Silvia78 a răspuns:

Iti place de el? Adica e frumusel? Daca spui ca tinea fetele doar pentru ...nu stiu unde e adevarata iubire.