| Alinutza_8819 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac...cryingAseara m-am despartit de iubitu meucryingdin cauza ca el s-a combinat cu prietena mea.si se dadea seama casi bate joc de mine.Si acum cand m-am despartit de el a inceput sa zica ca eu stau cu el doar asa ca sa-mi bat joc ca nu il iubesc si mai multecryingchiar nu stiu ce sa mai fac il iubesc foarte mult da nu pot acepta ca el sta cu prietena mea cryingVa rog dati-mi niste sfaturi crying

Răspuns Câştigător
| 202 a răspuns:

Sa sti ca se intampla foarte mult chestia asta!
eu zic ca daca el s-a combinat cu alta a facut asta :
1.ca sa vada daca ti la el sau
2.ca era mai atras de acea fata.
iar faptul ca ti-a spus acele lucruri sunt greselile care stie ca le. a facut si incearca sa se mascheze!(ii pasa totusi)winking
eu zic ca cel mai bine e sa pai cle 2 sfaturi ale mele in combinatie exemplu :
nu te intimidaca este cu acea fata ia pentru tine nu mai este prietena dar nici dusmanca.este o fata normala nu o lua in seamam comporta. te cu el ca cu un prieten bun, o sa se planga tie cand va avea o problema. iar tu sa. i fi aproape si el va prinde drag din nou de tine! crede.ma asa e cel mai bine! :X
SI daca ii vei fi prietena vei siti si mmentul cand sa iti faci din nou loc in viata lui :X
BAFTA! love struck si sa stii ca razbunarea sau suferinta nu duce nicaieri :X

15 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

In primul rand un baiat ca el crezi ca merita iubirea ta?

Nuuuuuuuu, sa ramana cu zdreantSa aia, ca p`aia nu o poti numi prietena.Cred ca ar fi cazul sa renunti la "prietenia" cu ea, asa am patit si eu cu una, cica o buna prietena, si tot asa a stat cu gagik`miu si prima data am zis mah las`o ca poate n`a stiut ce afce, dar a facut la fel de fiecare dataoh go on

ZdreantSa tot zdreantSa ramane

| Amy90 a răspuns:

Buna,

Hmmm...aiurea situatie esti lovita din 2 parti, iubitul care e un nesimtit ca s-a combinat cu prietena ta, putea fi oricine altcineva si prietena ta care e o idioata ca i-a acceptat avansurile. Pe scurt nici unul dintre ei nu merita atentia ta si nu merita sa suferi. Mergi inainte si nu te mai uita in urma, ignora-i pe am2 si vezi-ti de viata ta.

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Pff... daca ea iti era o prietena buna nu accepta asa ceva, iti spunea tie ca sa iei masuri.
Si in cazul lui., cred ca este cam "vagabond" daca te-a luat cu vorbe ca nu-l iubesti ca nu stiu ce... na`re rost sincer sa mai stai cu el. ia`ti inima`n dinti si desparte`te de el cateva zile si ai sa vezi ca singurel te cautawinking

| WhiteRose a răspuns:

Dupa ce ca el a fost cel care a vrut sa termine relatia, acum da vina pe tine, parerea mea e ca nu merita nimic, e mai bine sa il lasi in pace
Nici nu merita sa mai suferi dupa el, ai sa vezi ca cu timpul vei trece peste tot si chiar vei gandi ca ai fii putut trece mai usor peste tot daca ti-ai fii dat seama de la inceput cum stateau lucrurile(adica de acum)

| Christina a răspuns:

Renunta! Ea nu iti este prietena buna daca ti-a facut asa ceva stiind ca il iubesti. Take care :*

| Dienuka a răspuns:

Ai impresia ca se poate numi iubire ceea ce simti? Ia mai gandeste-te inca o data inainte sa spui asta. Priveste mai la rece si intreaba-te daca cineva poate iubi o persoana care a facut ce a facut el. Iubesti altceva, iubesti imaginea lui creata de tine, care este departe de ceea ce este el acum. Prin urmare sfatul meu este sa il lasi in pace (el oricum te-a lasat in pace) si sa te gandesti tu singura daca merita sau nu sa te injosesti pentru asa ceva. Fruntea sus.

| maya_1225 a răspuns:

Am patit si eu asta, doar ca era o prietena indepartata, am aflat la cateva zile dupa ce nu mai eram cu el ca s-au intalnit de vreo cateva ori in timp ce eram impreuna si nu stiu daca din razbunare sau altceva m-am cuplat cu un foarte bun prieten de al lui, singura persoana la care chiar nu se astepta pentru ca nu ne suportam deloc si acu avem 2 luni impreuna si ne intelegem foarte iar fostul. a ramas cam pe dinafara

| malishka93 a răspuns:

Mmmdddaaa, 2 nesimtiti, halal prietena ai avut! nu se face asa ceva unei prietene si iubitu tau e un nenorocit daca asa ceva a facut, nu merita niciunu atentie din partea ta!

| Dee0tzaA a răspuns:

O mai numesti prietena ta:O?

| Alinutza_8819 explică:

cryingnu-s ce sa fac il iubesc mult da nu vreau sa-si bata joc de mine crying

| Alinutza_8819 explică:

M_am despartit de el big grin si deja ii pare rau pentru ca s-a combinat cu prietena mea :-Jdar nu mai vreau sa ma impac cu el...mai intai sa vad daca s-a schimbathappysi mi-a zis ca dc imi bat joc de el cand stiu ca ma iubeste:-Jsi i-am zis ca nu mai conteaza asta...atata timp cat ai stat cu prietena mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ea este o prietena, nu ar face asa ceva, daca el te iubeste cu adevarat nu ar face asa ceva, daca tu il iubesti cu adevarat ai trece peste tot, ultimul cuvant timpul il are de zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer tipa aia nu se mai poate numi prietena.sad xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol` straight face e inca prietena ta `? renuntsa la aman2. se vede clar ca nici unul nu te merita`happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca si a batut joc de tine nu te merita chiar daca il iubesti uital e cea mai buna solutie (parerea mea) daca vr sa vb id meu e valy_ionutz93