Eu unul nu inteleg moda asta (nu esti prima pe TPU!), fete virgine care fac direct sex anal, o forma de sex care este mai dureros si necesita cumva mai multa experienta
adica nu va este "teama" de durere ci de parinti comunisti care v-ar controla la ginecolog sau cum?
Virgina nu mai esti, odata ce ai avut sex anal si anusul este rupt, iar asta se poate constata la orice control ginecologic.
In ce priveste sarcina, orice este posibil, mai ales daca baiatul s-a jucat in apropierea vaginului si a introdus-o din greseala, chiar si cu varful in vagin, lasand sperma inauntru.
Este la fel de posibil sa aia ciclul de tip NEREGULAT, care vine cand vrea el si atunci nu se poate vorbi de intarziere, fiindca nimic nu-l poate calcula sau estima, el venind aleator.
Virginitatea NU este o metodă contraceptivă!
Deși probabilitatea unei sarcini este mică, totuși aceasta există.
N-are cum și dacă nu ești sigură fă prima dată un tes spermatozoizi n-au cum să fie intrat la ovule adică acolo unde s-ar putea crea o sarcină doar în 3 săptămâni maxim s-ar putea să daca ai face SEX normal aia e i sarcină adevărată când ții gata și intră direct nu ca a curs puțin după cred ca ai fost și la baie ori cum când faci pipi spermatozoizi dispar dacă mă înțelegi și eu fac sex anal cu iubitul meu și cățeo dată folosim prezervativ pentru ca el știe să se controleze și nu a lăsat în mine am menstruatie neregulată dar tot îmi vine după maxin11 zile dată trecută mi-a întârzia 1 luna. Sănătate și grijă de tine
Bună,
După cum te exprimi, nu reiese clar dacă el te- a penetrat fiind în spatele tău. Dacă aşa a fost, poziția vaginului nu permite intrarea spermei profund.
Dar dacă te- a penetrat din față, şi a scos- o în timp ce ejacula, şi a ejaculat şi pe păsărică, sperma, teoretic, se putea scurge profund, pentru că erai total deschisă, chiar dacă nu te- a penetrat şi în față. Dar depinde şi de cât erai de ridicată de la orizontală.
00Andreea008 întreabă: