Daca se supara usor, sau daca nu e bagat in seama din cate am inteles, este impulsiv si egoist. Daca isi face griji pentru tine e protector si tine la tine. Sfatul meu e sa petreci mai mult timp cu el, pentru ca poate banui ca esti cu altcineva. Sper ca ti-am fost de folos.
Asa pateam si eu cu prietena mea, la fel nu tinea telefonul la ea, si imi faceam griji pentru ea. E nasol asa, dar te va ierta el daca te iubeste. Trimite-i numa mesaje ca sigurat le va citi.
Cel mai sigur iti iei un alt iubit pentru ca asta nu o sa-si revina. asa o sa faca mereu, ba chiar si mai rau, e genul ala de gelos la maxim de fapt si o sa chinuie orice femeie o sa fie cu el. daca iti ducea asa de mult de grija iti raspundea imediat, cu sufletul la gura, suna la vreo prietena de-a ta sau te trezeai cu el la usa sa verifice, nu te pedepsea inchizand telefonul. probabil ca el inca nici nu-si da seama de asta, dar pe masura ce creste o sa prinda si curaj si o sa mai scape si cate-o palma corectoare de multa "grija" ce poarta femeii de langa el. nu mai plange, nu-ti chinui sufletul de pe acum, ca viata e lunga, ai nevoie sa poti trece prin toate cate ti le ofera viata mai tarziu, deci nu te consuma de acum ai grija de tine, numai bine!
Dany_Daniel_1998 întreabă: