Buna! Interesanta poveste...pai iti dai seama daca el s-a indragostit de tine normal ca simte ceva pentru tine si vrea sa fiti impreuna! Dar nu-i nimic nu-ti pierde speranta tineti legatura prin mess prin tel prin sms prin orice numai sa comunicati si ai sa vezi ca totul o sa se schimbe si asteapta pana cand se va intoarce el si cred ca viata o sa vi se schimbe radical! Mult Succes! funda?
Prea multe filme dauneaza grav sanataiiAsta e parerea mea...nu te combina cu el ca sa zic asa pentru ca o sa plece...Mai intalnestete cu el pana pleaca dar ca niste prieteni gogog o
De ce nu il intrebi chiar tu ce simte pentru tine? ( noi nu avem de unde sa stim asta ).
Comunica cu el si cine stie ce iasa
Numai bine.
Pai, cred ca ar trebui sa comunicati unul cu celalalt.Sa vorbitil la telefon, pe mess, pe skype, sa te mai duci tu pe la el sau sa vina el la tine.Cand mai vine pe la ocazii, sa vorbiti si sa discutati si vorbiti despre cauza ta.
Sz ca iti dau o veste proasta dar nu o sa tina! Una la mana e o diferenta de varsta de 10 ani si o diferenta de gandire. Tu probabil la varsta asta de 16 ani esti la prima dragoste sau ma rog la inceput de drum in capitolul asta sa zic asa. Dar el nu este, deci el joaca un joc pe un camp cunoscut, faptul ca el pleaca e un alt obstacol poate el vrea o relatie pe moment sau asa dar nu cred ca este ceva stabil sau are intentii serioase! Nu te supara, dar sunt realista si am si o varsta mai mare decat u si nu iti fac iluzii. O sa vezi la facultate o sa intalnesti baieti mai apropiati de varsta si o sa vezi ca e altfel. Acuma cei de varsta ta ti se par copii si cam asa este baietii devin mai maturii mult mai tarziu decat fetele dar eu zic ca ar fi totusi indicat sa te limitezi la maxim 5 ani diferenta. Deci in concluzie uital nu o sa mearga...