Http://www.youtube.com/watch?v=UO4EAIijIu4
cred ca te-a facut sa iei o decizie cat mai repede;;). nu astepta sa fie prea tarziu.pup
merit fundita;;):x
In asa situatie ma aflu si eu . Eu una am inceput sa vorbesc cu fosti lui colegi de scoala care se afla in acelasi liceu cu mine si ei ma considera tare de treaba . Asa am reusit sa fac cunostinta cu el . Incearca sa vorbesti cu oamenii din jurul lui dupa iti dai seama despre ce ati putea vorbi. Sper ca te-am ajutat catusi de putin!
Pa pa! :X
Daca esti asa timida,nu-i vei atrage atentia. Fi mai indrazneata, faceti cunostinta, si o sa iasa ceva frumos.
De fapt intrebarea ta ar fi:ce trebuie sa fac? raspunsul meu e:Nu trebuie sa faci nimic...iti place,te inteleg dar totusi esti fata, lasa-l pe el sa faca primul pas, incearca sa ai rabdare.Stiu ca poate e dificil iti vine sa-i vorbesti apoi ceva te opreste e ceva firesc.Presupui ca ar avea si el aceleasi sentimente nu vreau sa te supar dar daca intr-adevar crezi asta oare nu ar fi facut el pasul acesta pe care tu te grabesti sa-l faci...acum poate o sa-mi spui ca e si el timid,dar asta nu ajuta la nimic, lasa totusi sa mearga lucrurile de la sine. Uneori asa trebuie sa fie, fii tare si incearca sa ai puterea si curajul de a mai astepta putin.