Vrea doar sa ii ajungi in pat. Asa ca lasa-l cat mai poti sa nu faci o prostie pe care o vei regreta.
Vorbele au un gram de adevar.Ce te face sa crezi ca lumea ar vorbii asa de rau relatia voastra. Faptu ca e rece se poate interpreta in mai multe feluri :Fie s-a cam plictisit de tine, fie are pe alta sau poate e careva care il tot atrage sau ti se pare.Inca ceva.O sa iti dai seama daca e cu tine doar la baza daca va incerca sa ajunga la sex cumva.Eu zic sa nu te iei dupa altii dar sa mai faci cercetari. Pana nu vezi nu crezi.
Da nu pot sa nu il mai iubesc
Cati ani ai?
15
Cauta-ti un prieten mai cuminte, nu unul care nu stie ce este ala respect
Adevarul e ca 2 luni de zile nu e o perioada atat de lunga. Urla hormonii in el. Prin faptul ca s-a urcat peste tine la scoala te-a umilit. Eu as zice sa ii propui o pauza in care sa te gandesti si sa incerci sa iti dai seama daca merita sau nu.
Pfff...Pai vorbeste cu el intreaba-l de ce se comporta asa! Si vezi ce o sa iti rasp.
Am incercat sa vorbesc cu el dar nu am putut pentru ca statea cu baieti si cand stau eu cu fetele se supara ca nu stau cu el si cand suntem numai noi doi schimba subiectu
Pai fal sa nu schimba subiectu! Sau daca are un prieten care ii si cu tine prieten sau te intelegi cat de cat intreaba-l pe el ca dc face asa iubitul tau, poate el stie si iti zice.