Te cred ca te simti ingrozitor. 5% din relatiile la distanta merg bine, ceea ce e foarte putin! Lasa timpul sa rezolve totul, nu trebuie sa gandesti la cea fost, nici baiatul nici tu nu aveti nici o vina ca nu va puteti intalnii! succes :*
Buna. Stiu cum e... Asa mi-a facut si prietena mea, am plans nu stiu ce, cam cateva zile, si dupa mi-am revenit, dar eu inca tin la ea. Uite id meu sa vorbim... Eu am depasit situatia iuli_yo16
Succes.
Ciao
Va explic de ce ne am despartit:Noi am mai fost impreuna 8 luni acum un an si ne am iubit enorm, ne intalneam in fiecare zi la scoala si treceam prin foarte multe momente frumoase impreuna dar el a mers la liceu si nu am putut sa pastram legatura.Acum 2 luni ne am impacat si chiar credeam ca o sa fie ca inainte dar din pacate nu a fost.Nu am putut sa ne intalnim decat foarte rar, odata pe saptamana sau chiar la 2 saptamani si de aceea am decis sa ne despartim.Defapt el e spus ca ar fi mai bine sa ne despartim dar fara suparare si eu am fost de acord dar acum ma simt ingrozitor
Va multumesc de sprijn vam dat tuturor folositor si inteligent. Aveti dreptate nu ar trebui sa ma consum...dar doare
Buna si tie.
Daca ai fost parasita nici nu ar trebui sa te mai gandesti la tot ce a fost pentru ca nu are rost.Numai plange deoarece mai mult iti faci tu singura rau.Cel mai bine este sa iesi in oras cu fetele, sa te plimbi sa iti limpezesti gandurile si sa te gandesti la ce ar trebui sa faci de acum inainte.Gandestete la ce este mai bine pentru tine, nu pentru altii.
Pai mereu te simti mai bine cand te descarci.de ce nu spui povestea? poate te alegi si cu niste sfaturi folositoare :X
Syscom, nu stiu, ai dat un raspuns,, dragut si incurajator'' sa spun asa, dar apoi ai cersit funda... Fata are nevoie de sprijin, si ce conteaza este sa o ajutam.de parca te'ar ajuta o funda, dar pe ea o ajuta incurajarile
Multumesc pentru funda! :* acum am realizat prin ce treci pentru ca si mie mi s-a intamplat asa, chiar vineri. Ne'am despartit pentru ca nu ne putem vedea. Incerc sa trec mai departe, sau sa las timpul sa rezolve, dar nu incerc sa'l uit pentru ca am avut momente minunate. Uneori e placut sa te gandesti la persoanele iubite (chiar si cele din trecut), si sa vorbesti despre ele, desi te doare (cum ai spus tu). :* sper sa te simti mai bine :X
Sa poti trece peste trebuie sa ai ambitie
sa crezi in fortele tale proprii si in tine, sa ai speranta ca intr'o zii exista si pentru tine.Gandeste'te ca toate se intampla cu un scop:p iti este dat sa vezi cum gresesti, ce trebuie sa faci in alta relatie si stai linistita cei al tau e pus deoparte, nu te dezamagii, stiu ca este foarte greu.dar trebuie sa ai o limita, incearca sa nu mai plangi findca iti pui in pericol sanatatea dar gandeste'te ca pe el nu-l intereseaza chestia ca tu suferi. si trebuie sa fii foarte puternica.este greu stiu ca sfaturile nu'si au rostul findca nu`ti iau durerea din suflet dar. Toate la timpul lor.
Uita-l! sfatul meu. daca te a parasit inseamna ca nu t merita, nu te mai gandi la ea.sunt destui baietii in lumea asta.o sa gasesti si u pe cineva care o sa t merite si o sa te iubeasca mult.incearca sa treci peste asta pentru ca daca ii arati cu suferi o sa stie cat de "slaba"esti si poate o sa profite d asta mai tarziu.
Offf Scumpa mea
si eu am trecut prin asta si stiu cum te simti:*
Dar baieti sunt niste nesimtiti si nu merita nici o lacrima
poti sa iesi cu prieteni in oras
vorbeste cu prieteni tai in care poti avea incredere
eu nu stiu ce fel de pers esti dar imi dau seama ca esti o pers sensibila
singura metoda de a scapa de aceasta tristete sa razi si sa uiti de necazuri si de probleme...
funda?:-
De ce sa te simti rau si de ce sa plangi pentru ca prietenul tau te a parasit?
stai putin dar de ce te a parasit asta trebuia sa precizezi
Pai stii ce zic eu? sa nu te mai gandesti la asta. spuneti in minte"nu ma merita."nu are rost sa te consumi atat pentru un baiat care nu te merita:*mergi imi departe si vei vedeea ca vei gasi u pe altcineva care sa tina la tine :*
Anonim519 întreabă: