"mi-a pus mâna după gat cică "să-mi ia pulsul" și după mi-a pus mâna în zona inghinala...Ma gândeam ca următoarea ședință"
Urmatoarea ședintă NU va fi, nu fă tu pe detectiva. Ori mergi la poliție, ori te vorbești cu ai tăi și luați o decizie cu toții.
Sa ma duc la politie nu e o rezolvare, în primul rand sunt majora, și în al doilea rand e cuvântul meu împotriva cuvântului lui. Bineînțeles ca el se va scoate și va spune ca nu e adevărat, va pune alte eleve sa confirme ca nu face d astea, familia lui la fel, etc. Eu ma gândeam data viitoare când vin și e doar el, îl înregistrez și cu acele dovezi pot face ceva, nu ma duc asa sa ma aflu în treaba fără nimic la mana. Vreau sa ii fac probleme pentru ceea ce a făcut, și sunt sigura ca le mai face asa altor copile care vin la el, plus ca are so fete de clasa 5, 6, 7, 8 care sunt mici și le manipuleaza cum a încercat și pe mine. Asa ca dacă vreau sa fac ceva, singura modalitate e sa îl. înregistrez și sa merg la politie cu ea. Nu ar avea ce să-mi facă, eu o sa spun pe înregistrare chestii de nu ma mai atingeți, etc, apoi plec. Părerea mea!
" alexandraionela1234: Sa ma duc la politie nu e o rezolvare"
greșit! Părerea mea!
"și sunt sigura ca le mai face asa altor copile"
cu atât mai mult e gresit
Să mergi la Poliție este rezolvare.
Aceasta este rezolvarea.
Lasă in seama lor, restul.
Sună la 112
Buna.Imi pare rau, pe mine m-ai pierdut la,, de la început mă mai chema în plus pentru că eu am avut o relație în timpul ăla cu băiatul lui care s-a terminat săptămâna trecută.''
Deci ai avut o relatie cu un om adult de cel putin 30 de ani, tu avand 18? Daca ai o atractie fata de barbatii mai mari, inseamna ca nu ai fost chiar atat de speriata si de socata cand tatal s-a dat si el la tine? Nu spun asta cu nicio intentie de victim blaming, dar ceva nu se pupa...
Fie mergi la politie si alegi alt prof/alta profa de mate (mai gasesti inca 46985), fiind caz de abuz sexual, fie te lasi de inventat telenovele din astea? Tu stii cel mai bine, spor.
PS: Daca alegi sa taci el se va distra in continuare si cu alte eleve, inclusiv cu minore, nu poti nega si posibilitatea asta. Sa il expui ar insemna enorm atat pentru tine, aruncand o privire la sanatatea psihica, siguranta si dezvoltarea ta personala cat si pentru siguranta altor tinere fete/femei care nu merita nicio forma de abuz(nimeni nu merita, indiferent de sex/gen!).
Băiatul lui are 22 de ani!
Ceea ce ai patit tu se numeste abuz sexual. Sunt o persoana care a fost abuzata sexual in trecut.Stiu cum este acea senzatie de soc. Sfatul meu este sa nu il lasi sa scape nepedepsit. Vorbeste deschis cu parintii tai si explica-le ca ai fost abuzata sexual. Si mie mi-a fost rusine sa vorbesc cu ei si nu am facut-o. Prima zi esti in soc si nu realizezi ce s-a intamplat, a doua zi vrei sa uiti ce s-a intamplat, pana cand fapta se imgroapa intr-o trauma in adancul sufletului tau. Vorbeste cu parintii si nu tine in tine ce s-a intamplat
Asta voiam sa scriu eu. Dar ai facut-o tu si nu mai are rost.
Cred ca este singurul lucru peste care nu voi putea trece. Urăsc trauma pe care o am dupa acel incident.Chiar si dupa 13 ani, am avut acum ceva timp un vis cu exact ceea ce s-a intamplat, am simtit aceeasi frica, aceeasi senzatie de blocaj emotional. A doua zi la fel, nu puteam sa vorbesc cu nimeni sau sa vorbesc cu cineva despre acest lucru.Lasa traume foarte adanci aceste lucruri. Unii adulti nu realizeaza cum in cateva minute pot distruge mental viata unui om
linarkfts întreabă: