| Crisan22 a întrebat:

Buna,va rog sa ma ajutati, sa nu radeti de mine. Iubitul meu a aflat ca l-am mintit, e a3 oara, prima data mi-a zis sa le zic prietenilor lui ca am 18 ani si eu mi-am recunoscut varsta (14 ) ani, si prietenii lui i-au zis, si m-a intrebat daca le-am zis ca am 14 si am zis ca nu, si am mintitcrying a doua oara iarasi pe chestii banale, si i-am zis ca daca se intampla si a 3 a oara sa nu mai vorbeasca cu mine si tocmai s-a intamplat,il iubesc si nu vreau sa il pierd,simt ca mor,ajutati-ma cum sa ii scriu sa ma ierte,ajutati-ma,ce sa ii scriu, ajutati-ma, cum sa ii cer scuze si sa ma ierte.Sunt disperata.

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Din moment ce o pune sa minta apropos de varsta ei, e clar ca el nu are cele mai onorabile intentii la adresa ei.
Tu daca ai fi in locul lui...ti-ai pune iubita sa iti minta prietenii asa?

Cat pentru ea: draga mea, tu esti un copil. Asta prin definitie te face imatura si te predispune la foarte multe greseli. Daca el nu e capabil sa inteleaga lucrurile astea, din start nu aveti ce cauta impreuna.
El trebuie sa fie ca un ghid pentru tine, ca un...nu stiu...mentor, daca vrei.
Trebuie sa nu iti fie frica de el ci din contra, sa poti gresii in fata lui fara probleme. Mai ales ca, cum spui si tu, sunt niste minciuni destul de fara rost si nevinovate.
Ce sa faci? Simplu, ii spui ca iti pare rau si ca speri sa te poata ierta. Ii spui ca il vei intelege daca nu o va face dar ca tu totusi speri ca va putea trece peste.
Punct.
Daca tine la tine, nu veti avea probleme.
Calmeaza-te si nu mai fii disperata.

13 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Glumele cu pedofil sunt la ordinea zilei pentru el, dar au dreptate prietenii lui. Chiar e un pedofil, de ce sa se minta singur.

| lpavel a răspuns:

Nu cred ca mai poti salva ceva, prietenii lui l-au luat in ras ca tu esti doar o copila asa ca tu ti-ai facut-o cu manuta ta. Si el te iubea, tocmai de aceia ti-a zis sa nu-ti recunosti varsta, l-ai terminat in fata prietenilor! Nu cred ca mai sunt sanse pentru voi, nu ca el n-ar vrea ci de gura prietenilor va renunta la tine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru lpavel):

Bravo, manipuleaza o dezechilibrata de 14 ani, sigur asta te va face sa te simti mai bine in legatura cu esecurile din propria viata...

| sofisis a răspuns (pentru lpavel):

Si cam in ce univers e ok ce a facut individul ala cu fata?
In primul rand ea e un copil. Copiii mint, mai ales de frica.
Atata timp cat ala e suficient de "barbat" incat sa vrea o relatie cu ea...ar trebui sa si-o asume. E totusi mai mare decat ea, tind sa cred ca are peste 18 ani individul in cauza.
Pedofili...nu mai scapam de ei.

Cat despre tine: cum naiba sa ii spui ca si-a facut-o cu mana ei.Pana la urma, de ce sa minta ca e majora? Ca sa aiba ala probe la vreun proces, sa spuna ca si pe el l-a mintit ca si pe prietenii lui, ca e majora.

| lpavel a răspuns (pentru sofisis):

Ho speriatilor! De dragoste ati auzit? Ati citit cumva si fraza când spune ca-l iubeste mult? Daca se iubesc asta nu inseamna ca trebuie sa sara si in pat desi nu m-ar mira ca n-ar fi singura... Totusi intre ei poate fi dragoste fara sex, poate el o va astepta pana va fi matura. Pentru cei ca voi dragostea inseamna interes! Deja ai ajuns la procese happy

| lpavel a răspuns (pentru anonim_4396):

In loc sa ma judeci pe mine mai bine lasa-i un com la întrebarea pusa de ea s-o ajuti cumva atunci ai fi dat dovada cat de destept esti! Dar asa... pe mine ma judeci dar pentru ea nu ai nimic de zis...

| lpavel a răspuns (pentru sofisis):

Ca sa intelegi cum e cu prietenii ar trebui sa ai si tu cativa, tu probabil când iesi sa te distrezi,(daca iesi) atunci iesi singur de aceia nu intelegi problema cu prietenii!

E clar...ii dau dreptate lui Krakilla.
Daca tu iti traiesti viata dupa principiile astea atat de fucked up, cum ca prietenii iti dicteaza tie comportamentul si viata...esti pa din start.

Din moment ce o pune sa minta apropos de varsta ei, e clar ca el nu are cele mai onorabile intentii la adresa ei.
Tu daca ai fi in locul lui...ti-ai pune iubita sa iti minta prietenii asa?

Cat pentru ea: draga mea, tu esti un copil. Asta prin definitie te face imatura si te predispune la foarte multe greseli. Daca el nu e capabil sa inteleaga lucrurile astea, din start nu aveti ce cauta impreuna.
El trebuie sa fie ca un ghid pentru tine, ca un...nu stiu...mentor, daca vrei.
Trebuie sa nu iti fie frica de el ci din contra, sa poti gresii in fata lui fara probleme. Mai ales ca, cum spui si tu, sunt niste minciuni destul de fara rost si nevinovate.
Ce sa faci? Simplu, ii spui ca iti pare rau si ca speri sa te poata ierta. Ii spui ca il vei intelege daca nu o va face dar ca tu totusi speri ca va putea trece peste.
Punct.
Daca tine la tine, nu veti avea probleme.
Calmeaza-te si nu mai fii disperata.

Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns:

Si, cum merge clasa a 7-a?

| lex79 a răspuns:

Ce intelegi tu prin iubire?
ce inseamna pentru tine sa fii iubita si ce inseamna sa iubesti?

| Crisan22 explică (pentru lex79):

Stiu,prea bine, ce e iubirea, eu ti am cerut sa imi raspunzi la intrebare) nu sa imi pui tu mie

| lex79 a răspuns (pentru Crisan22):

Daca stii asa de bine zi mi si mie ca sa te inteleg si sa pot sa te ajut.
asa ca fapt divers, nimeni nu poate face nimic in locul tau, doar tu, toti ceilalti te pot ajuta sa ajungi la propriul tau raspuns care e cel mai corect.