| byanka32 a întrebat:

va rog sa ma ajutati sau sa-mi dati un sfat.Eu vara asta am fost in Italia si seara mai vorbeam pe mess cu colegul meu de clasa,el ma placea de mai de mult dar eu il refuzam mereu deoarece nu-mi placea comportamentul sau, el se gandea doar la prostii si facea gesturi din alea Iar intr.o seara am vorbit si a spus ca ma iubeste mult ar vrea sa ne impacam pentru mine sa-r schimba ar face orice, eu am acceptat deoarece il iubeam.Insa peste cateva zile mi-a dat web,si am vazut ca fumeaza, iar eu am spus: te rog mult nu mai fuma o sa-ti faci rau, are 14 ani.el a spus bine iubi pentru tine fac orice, apoi trecand zilele mi-a spus: dupa ce mi-ai spus sa nu fumez chiar asa am facut si ma simt mai bine, am fost foarte fericita sa aud asta.Cand m-am intors in Romania am iesit cu el si cu un prieten deal sau care i-a dat o tigara dar prietenul meu a refuzat,la a doua intalnire am vazut ca vroia asa ca l-am lasat dar i-am zis: team lasat doar acum am vazut ca nu te poti abtine dar de fapt el fuma mereu pe ascuns in fiecare zi,alalta ieri i-am zis: uitate in ochii mei si spune-mi ca nu fumezi asa a facut,in aceeasi zi dupa ore am vb cu el,afland ca nu s-a tinut de promisiune si iarasi imi spunea: bine iubi te rog sa ma ierti nu o mai fac, si uite asa l-am prins din nou, chiar acolo niam spus..cum poti fi asa de nesimtit? te-ai uitat in ochii meu apoi ai spus : iubi pentru tine fac orioce deci ma als de fumat sa vezi ca te iubesc,,si tu cefaci acum? a ramas fara cuvinte, in final i-am zis stii ceva fa ce vrei fumeaza cat doresti distrugete, eu iti ziceam sa te lasi pentru binele tau dar daca nu vrei bine lasa.Si acum in fiecare zi fumeaza nu i-am mai impus nimic stiind ca nu se tine de cuvant, in rest imi dovedeste ca ma iubeste tine la mine mult, e la inceput fumeaza de 2 luni,unii spun ca e usor sa te lasi, poate ca sunt eu prea dura sau prea impunatoare de reguli, dar el putea sa spuna pur si simplu : iubi iarta-ma nu ma pot lasa te rog lasa-ma sa fumez si il intelegeam dar m-a durut sa aflu ca m-a mintit...ce sa fac ..mai ales ca in ultimele 2 zile tot zice hai ca te sun imediat si ma suna peste ore, iar dupa cele 3 ore zice te sun in 10 minute si iar trec orele, ma avea trecuta iubi in telefon acum m-a trecut pe nume....nu ma inseala, stiu asta deoarece colegul nostru umbla mereu cu el si imi zice adevarul, si char daca ar minti..prietenul meu imi dovedeste ca tine la mine, dar nu stiu ce sa mai fac si azi cica: ma duc sa manank te sun imediat, si nu a mai sunat

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna am citit povestea ta si am ajuns la o concluzie iubitul tau se joaca cu tine, fi mai indiferenta cu el cand te suna nu ii raspunde din prima lasa-l sa mai sune o data.A vazut ca tii la el si de aia se comporta asa.Cu tigarile nu stiu ce sa zic, daca el doreste sa arda banii aiurea lasa-l sa faca ce vrea.Impunandu-i mereu o sa se sature si s-ar putea sa inceapa sa te evite...asta cred eu din ce am citit!

2 răspunsuri:
| alixD a răspuns:

Buna! Pai el daca tine la tine si nu te inseala este bine, iar chestia cu fumatul este asa de moment daca gandeste cat de cat. Intr'o zi v'a realiza ca nu e bine si se va lasa.BFT MOOOOOOOOOLTA!:*

| Roby_Ladar_1999 a răspuns:

Pai baiatul te iubeste din cate ai spus.dar noua baieti ne place sa avem un pic de spatiu..si tu ar trebui sa il lasi un pic ''liber'' si sa vezi ca se vaintoarce la tine.