Waiiii M-ai facut sa plang...Si prietenul meu e departe si mi-e tare greu fara el Vezi ca ai putut si fara ajutor :X Bravo! :*
Nu trebuie sa iti spunem noi Inima trebuie sa-ti spuna ce sa scrii Il iubesti doar, nu?
Succes!:*
Scrie fix ce ai pe inima. Ce o sa iti zica altii prea putin conteaza. Cu siguranta cateva cuvinte zise din inima, o sa conteze mai mult decat randurile altora.
Alfabetul incepe cu litera * a*, numaratoarea cu * 1*, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet , iar fericirea mea incepe cu tine :X ! te iubesc
I'am scris exact ce am simtit. Va scriu si voua aici sa vedem ce parere aveti! Acum cand stiu ca vei fi departe, incep sa te pretuiesc mai mult! O sa fi mereu in gandurile mele. Chiar daca distanta asta va fi intre noi, tu mereu vei fi langa mine, pentru ca din inima mea nu te va scoate nimeni niciodata! Mereu te voi pastra langa sufletul meu. Si atunci cand imi va fi greu, o sa ma gandesc la tot ce a fost frumos intre noi. Te voi astepta oricat, pentru ca numai langa tine am fost si voi fi fericita! Te iubesc
O sa'mi fie asa greu fara el... dar am incredere in iubirea noastra, si incercarea asta o a ne apropie si mai mult! Pink10 fi tare! Trecem noi peste toate
linarkfts întreabă: