| nicol20 a întrebat:

Buna va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti.Acum un an eu si un tip ne-am despartit dupa o relatie de 2 ani anul trecut pe la sfarsit am inceput sa mai vb dar in calitate de amici o perioada pana ne recapatam increderea unul in altul problema este ca el s-a schimbat in rau adica intr-o dimineata s-a imbatat rau si a sunat-o pe fosta lui prietena si i-a insirat verzi si uscate de pilda ca o iubeste ca nu mai poate trai fara ea chesti de astea pe urma m-a sunat pe mine si m-a dat numarul ei de telefon sa o sun si sa spun ca sun sora lui si ca el a avut un accident si ca este in spital normal ca am mintito ca el era bine. Dupa cateva seri am sunat-o si am vb mai multe cu ea dar in calitate de sora a lui si m-a spus ca ea nu l-a cautat deloc si ca el a cautat-o.Nu stiu daca ma credeti sunt foarte bulversata confuza si nu stiu ce sa mai cred.de vb vorbeste cu mine ma ajuta adica m-a incarcat telefonul. Dar ce este interesant este ca de cate ori deschid subiectul fosta lui se enerveaza foarte tare.va rag sa ma ajutati cat de repede puteti.Nu stiu ce sa mai fac cum sa mai reactionezi ajutati-ma cu un sfat.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| roberta_7421 a răspuns:

Buna! Ce vreau sa iti zic, e ca tu ar trebui sa stii cel mai bine. Dar sfatul meu e urmatorul, daca s-a schimbat in rau, o cauta pe fosta si in acelasi timp incearca o relatie cu tine nu are rost sa stai sa te chinui.Amintirile frumoase le vei avea si iti vor ramane, dar vezi ca s-ar putea sa ramaii cu cele rele daca el consuma alcool si nu te face decat sa suferi.Eu iti spun din propria experienta, e foarte usor sa dai sfaturi dar e dificil sa le faci si sa actionezi conform lor.Incearca sa te linisteti si pe urma ia o decizie buna pentru tine. O zi frumoasa

7 răspunsuri:
| asdgfhresry a răspuns:

Aiaiai...stai sa inteleg. Vrei sa spui ca fostul tau prieten s-a imbatat atunci si de atunci tu vorbesti cu fosta lui prietena? Anyway oh go on nu inteleg cu in fata cui sa reactionezi. Si cine se enerveaza? Daca se enerveaza fata, asta e. Eu zic sa nu te mai bagi straight face Adica e destul de complicat. Vorbiti despre altceva, nu despre relatiile voastre. Daca s eenerveaza tipa cand vorbesti de baiatul ala, inseamna ca e geloasa. zic eu...

| Corina a răspuns:

Draga mea, parerea mea este ca-si cam bate joc de tine, folosindu-te. Oare nu mai sunt baieti pe fata pamantului, de te-ai oprit la el? Oare viata ta se sfarseste maine si vrei cu tot dinadinsul un prieten? Ai viata inainte si deci timp destul de a lega noi prietenii. Sfatul meu sincer este sa-i dai un sut in... si sa-l uiti. Cauta-ti in alta parte fericirea si o vei gasi. Mai ales ca ai spus ca s-a imbatat, ar trebui sa-ti dea de gandit. Asculta sfatul unui om cu experienta! Cauta si vei gasi! Sa fii iubita! Daca sfatul meu iti este de folos, voteaza-l (dupa cum doresti)!

| arrriadna a răspuns:

A fost f indragostit de tipa asta? Ca asa pare. E ca si cum tu ai fi umarul pe care plange. De ce esti confuza? Povestea voastra de dragoste s-a terminat si acum sunteti amici. Singurul meu sfat e sa nu cazi in capcana de a te re-combina cu el. Adica. "ar fi de porc".

| ////////////// a răspuns:

Stii de fapt nu prea inteleg el nu stie ce vrea, ori va iubeste pe ambele, dar de ce se enerveaza cind aduci vorba despre fosta? ori o iubeste ori mai are ceva cu ea si ascunde acest fapt, de ce nu vorbesti serios si intreaba-l ce vrea el de la tine si de la viata, ce planuri de viitor are sau te tine de rezerva nu mai ezita, discuta normal cu el ori intilnestete calumea -serios, ori deloc, stii m-am intilnit si eu un an jumate si m-am despartit si mai apoi am incercat iar sa fim simpli prieteni si totul a esuat, se incep iar amintirile din trecut, si el are sentimente pentru altcineva si nu duce la nimic bun de ce nu ati continuat relatia de doi ani? cine a fost de vina sau v-ati saturat unul de altul?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ramaneti amici, mai beti un suc de 2 ori pe an, nu te baga intre el si fosta pe care inca o vrea - relatiile sunt incheiate si intre tine si el, si intre ea si el. La varsta ta ai nedumeriri in ce-ti doresti? Cum sa vrei sa fii cu cineva cu care deja n-a mers si care plange dupa altcineva, atat de putin te respecti? Ajuta-l cu o vorba buna, dar pregateste-te sufleteste pentru o relatie noua, cu cineva care sa fie al tau, si lasa in urma ce a fost. Deci parerea mea e sa ramai amica cu el si sa va vedeti in cel mai bun caz o data la 2-3 luni sa mai schimbati o vorba, dar nu te amesteca in relatiile lui - tu n-ai vrea sa isi bage cineva nasul in relatia ta, nu?

| dragosvalcea a răspuns:

Buna pai e cam complicat nu prea stiu ce sa zic dar o sa incerc cat de cat sa-ti dau un sfat bun. din cate am inteles eu fosta lui nul prea mai vrea, in schimb el da.pai si tu esti fosta lui prietena de ce nu discuti cu el despre voi
incearca sa-ti dai seama daca intre voi va mai putea fi ceva ca sa stii ce sa faci.si dupa ce lamuresti iei decizia.adica ori il uiti si cauti unu sa te merite ori il faci sa te iubeasca asta daca mai crezi tu ca poti reusi. te pup bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu mai este persoana de care te-ai indragostit. Noroc ca nu mai sunteti impreuna. Lasal, si cauta un baiat care sa te iubeasca si sa te respecte.