| Biutza13 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine. decii e o poveste lunga si am sa va povestesc mai pe scurt.hee hee Deci e vorba de un baiat de care mie imi place (Andrei). el avea o iubita si eu aveam un iubit si eu vorbeam cu el (Andrei) si mi-a spus ca ma place dar el avea iubita atunci. Iar eu nu am mai vorbit cu el pentru ca nu am vrut sa complic situatia pentru ca si mie imi placea de el dar am lasat treaba asa petru ca nu voiam sa ma despart de iubitul meu si imediat sa ma combin cu Andrei. asa pan' la urma el s-a despartit de iubita lui si mie mi-a spus ca lui ii place de alta fata etc. si treaba a ramas asa... acum de 2 saptamani m-am despartit de iubitul meu. si iar am inceput sa vorbesc cu el (Andrei) in prima zi cand am vorbit m'a intrebat daca il iubesc si eu am zis da big grin si el a zis ca ma place.(nu ma iubeste) nu prea am inteles straight face in fine am crezut ca totul e ok si o sa fim impreuna etc dar a doua zi cand am vorbit vorbea cam "ciudat" adica parea ca nu ma mai place etc si l'am intrebat : " de cine iti place?" si el a zis ca n'are o favorita :Ostraight face deci am ramas straight face si azi mi-a zis ca a iesit la o cafea cu nu stiu cne...deci nu stiu ce sa mai cred ce sa mai fac. Ce as putea sa ii spun? sau ce intrebari sa ii pun pentru ca noi vb prin sms-uri si mi-a spus sa il intreb ce vreau dar nu stiu ce! sau sa imi spuneti ce pot sa ii spun sa aflu daca ma place sau sa il fac sa ma placa ca inainte!
Va rog sa ma ajutati! :* >Fundaa!:*:*big grin

5 răspunsuri:
| NinaSimone a răspuns:

Fii mai distanta. Lasa-te mai greu de cucerit. L-ai speriat cu faza ca il iubesti. Zi-i si tu ca iesi la cafea si nu-i spune cu cine. Sa creada ca ai si alte optiuni

| Cristina45 a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa il iei la intrebari, din cate stiu eu baietilor nu le place asta si asa o sal sperii si nu o sa mai fie interesat detine, cel mai bine ar fi sa vorbesti furmos cu el iesi afara date la el, si in felul asta fal sa-i placa iar de tine big grin si ai gresit la faza ca i-ai zis ca il iubesti... drebuia sai raspunzi asa mai pueril gen nu stiu, o sa iti dai seama cu timpu sau " si da si nu " sau " asa si asa " ca sa vrea sa te cucereasca asa el stiind dinainte ca te are, pentru el nu mai prezinti asa mult interes, si e normal ca ti-a raspuns ca te place m ca nu are cum sa te iubeasca sa repede, doar dupa un timp bun de relatie poti ajunge sa iubesti pe cineva big grin deci in concluzie nu te mai arata asa interesata m raspundei mai greu la mesaje, zii ca ai treaba si sa vorbiti mai tarziu si ai sa vezi ca te suna el primul, daca te invita in oras zii ca la ora aia iesi in oras cu prietenele daca poti sa amani mai tarziu sau mai devreme sau in alta zi, nu cade la picioarele lui, fal sa te doreasca sa vrea sa te cucereascawinking iti urez succes big grin

| Biutza13 explică (pentru Cristina45):

Ai drepate! Mersii :*

| Biutza13 explică (pentru Cristina45):

Ai dreptate! Mersi :X:*

| justsummer a răspuns:

Nu cred ca e sufiecient de pregatit momentan pentru o relatie si incearca sa testeze piata pentru a face cea mai buna alegere si tu ai ramas cumva varianta de rezerva? Chiar vrei sa iesi cu cineva care cica se indragosteste de o fata cand ii spune alteia te iubesc?