Fii mai distanta. Lasa-te mai greu de cucerit. L-ai speriat cu faza ca il iubesti. Zi-i si tu ca iesi la cafea si nu-i spune cu cine. Sa creada ca ai si alte optiuni
Eu zic ca nu ar trebui sa il iei la intrebari, din cate stiu eu baietilor nu le place asta si asa o sal sperii si nu o sa mai fie interesat detine, cel mai bine ar fi sa vorbesti furmos cu el iesi afara date la el, si in felul asta fal sa-i placa iar de tine si ai gresit la faza ca i-ai zis ca il iubesti... drebuia sai raspunzi asa mai pueril gen nu stiu, o sa iti dai seama cu timpu sau " si da si nu " sau " asa si asa " ca sa vrea sa te cucereasca asa el stiind dinainte ca te are, pentru el nu mai prezinti asa mult interes, si e normal ca ti-a raspuns ca te place m ca nu are cum sa te iubeasca sa repede, doar dupa un timp bun de relatie poti ajunge sa iubesti pe cineva deci in concluzie nu te mai arata asa interesata m raspundei mai greu la mesaje, zii ca ai treaba si sa vorbiti mai tarziu si ai sa vezi ca te suna el primul, daca te invita in oras zii ca la ora aia iesi in oras cu prietenele daca poti sa amani mai tarziu sau mai devreme sau in alta zi, nu cade la picioarele lui, fal sa te doreasca sa vrea sa te cucereasca iti urez succes
Ai drepate! Mersii :*
Ai dreptate! Mersi :X:*
Nu cred ca e sufiecient de pregatit momentan pentru o relatie si incearca sa testeze piata pentru a face cea mai buna alegere si tu ai ramas cumva varianta de rezerva? Chiar vrei sa iesi cu cineva care cica se indragosteste de o fata cand ii spune alteia te iubesc?