anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog sa ma ajutati si pe minesad. IUbesc un baiat care este mai mare cu 2 ani decat mine, el are 18 iar eu 16.Suntem despratriti de un an si eu nu mai rezist sa stau fara elcrying.Cand eram amandoi era tandru, ma asculta cu atentie, ma saruta, ma intelegea. iar cand nu ne intalneam era foarte indiferent, ma suna foarte rar, pe mess putea sa treca o saptamana ca nu vorbea daca nu ii ziceam eu nimic.Ne-am despartit din cauza unui zvon, iar dupa jumatate de an m-a vazut cu actualul meu prieten(la care nu pot tine pentru ca ma gandesc doar la el)si se poarta foarte urat cu mine, m-a facut in mai multe feluri.Acum sta cel mai mult pe langa fata de care am auzit ca ii placea atunci cand era cu mine.Nu stiu ce sa fac si ce sa credcryingM-am saturat sa plang si sa sufar.il vreau langa mine, si nu mai vreau pe nimeni altcineva.Va rog dati-mi un sfat nu vreau sa imi spuneti k el este cum este si nu merita, poate nu merita dar eu asi face orice pentru el.Inainte plangeam de fericire daca imi spunea cate un cuvant frumos sau ma saruta.Acum plang de dorul lui si nu mai potcryingSunt prea mica pentru el, Eu sunt acceptabila, iar dupa el se uita toate fetele.Cum asi putea sa ii atrag atentia fara sa vb cu el, deoarece ma crede o...Si eu ma prefac ambitioasa si nu vb cu el.Help mecryingcryingcrying

10 răspunsuri:
| cilion_7686 a răspuns:

Asa e omul chind perde pretueste... da fetele in general tin mindriea si nasul pe sus apoi si va faceti de cap... apoi umblati cu meau meau... eu stiu asa ca daca ai nevoie de cineva apai il stimezi si pretuesti... nu e o problema sa fii o persoana acceptabila la infatisare cati asta e nevoie in pat si chind merge vorba de lauda insa pentru o relatie serioasa e nevoie de suflet... asta a fost un sfat pentru nu a mai perde incontinuare... insa pentru tema ta este doar o rezolvare si tio spun printrun proverb [ viata e pentru cei ce o tin de oua]... daca ai nevoie intr-adevar de el pentru sentimente ci nu pentru sa te rasfete... atunci destaiuestite lu ce vrei si ce simti... si fiti fericiti!

| deniii a răspuns:

Hmm... cred ca e o situatie destul de dificila :d... ti-as zice ca nu merita sa lupti pentru el. dar chiar tu ai spus ca ai face orice pentru el. asta inseamna ca`l iubesti... nu sunt foarte priceputa in povesti de dragoste. relatii. chesti... dar totusi cred ca pot da sfaturi... din cate ai povestit mai sus. esti o fire mai sensibila... totusi daca vrei sa nu-l pierzi de tot ar fi cazul sa vorbesti cu el si sa-i spui ceea ce simtit pentru el. la inceput o sa fie mai greu. dar crede`ma decat sa-l pierzi de tot mai bine iti calci pe orgoliu... poate o sa fie mai bine daca ii spui tu...

Sper ca o sa iti fie de folos sfatul meu :p!

Succes mult! Pupici:*!

| zeeeeeex a răspuns:

Intreaga poveste nu o stiu... doar din ce ai spus tu aici. Problema nu e de la tine ci e de la el, pentru ca daca vrea cu adevarat sa fie cu tine si te are in suflet isi gasea timp macar 5 minute sa vb cu tine sa te anunte ca e bine si tot tacamul, dar poate ca asa e el si nu ajuns in stadiul ala al unei relatii in care sa simta senzatia aia sfasietoare de dor... Daca cu adevarat tii la el si imi lasi o impresie ca o faci ademenesti... Pentru ca tu esti fata si daca vrei sa faci in asa fel sa innebunesti un baiat... Orice baiat... poti sa o faci... Evident conteaza si cum arati dar nu foarte mult... Gaseste`i punctul slab... ce il innebuneste la o fata si exploateaza`l la maxim. Inca ceva... Sfatul meu este sa incerci de vreo 3-4 ori, dar daca nu primesti nici un raspuns sa iti dea sperante nu mai incerca. Good Luck!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Inteleg ca esti indragostita, dar... TREZESTE-TE! Gandeste-te bine... V-ati despartit din cauza unui zvon... Ce rezolvi daca te impaci cu el, iar la urmatorul zvon iar te lasa cu ochii-n soare? Ai spus ca s-a purtat urat cu tine si ca te-a facut in mai multe feluri... Accepti asta? Eu din asta inteleg ca el te-a jignit. Iti place sa vii jignita de persoana iubita? Nu te gandi ca se va schimba, pentru ca nu se va schimba. Stiu ca nu e raspunsul pe care-l vrei, dar e adevarul. Si mie imi bantuie gandurile o persoana de care m-am despartit de vreun an... dar stiu ca nu pot fi cu el...

| Encore a răspuns:

Esti prea mica pentru el?laughing
Io am 20 de ani si prietena mea 15 si ne iubim si nu conteaza varsta tongue Deci prea mica pentru el nu ai cum sa fi stai linistita...

| alexa a răspuns:

In primul rand nu este prea mare pentru tine(sunt 2 ani diferenta)
in al doilea rand te.ai gandit daca te iubeste sau daca este doar o obsesie a ta? poate ca il placi doar fizic si nu ai niciun sentiment profund pentru el... a trecut un an si tu nu l.ai uitat desi ai avut un alt prieten. el dupa cate vezi si. a continuat viata.nu trebuie sa plangi pentru unul care nu te merita.viata merge inainte nu se termina la un baiat.ai 16 ani vei mai cunoaste atatia
vorbeste si cu el daca tu chiar iti doresti din nou o relatie cu el.trebuie sa mai aibe si el ceva sentimente.nu sa va impacati si dupa sa suferi din nou.gandeste.te si la tine.chiar vrei sa plangi dupa el si sa. ti pierzi anii astia frumosi din viata ta pentru el?
poate vei gasi un baiat care sa te merite si pentru care chiar sa ai sentimente si atunic iti vei da seama ca aici nu a fost decat o atractie fizica, placere de a vorbi cu el, sa fii in preajma lui
gandeste. te mai bine ce vrei sa faci. tu contezi
baftawinking

| cristinutzzaa a răspuns:

Nu inteleg un lucru de ce tu crezi ca esti mica? si eu am 16 ani si prietenul meu 18 si suntem de un an impreuna si ne intelegem foarte bine... Incearca sa vorbesti cu el, sa-i spui ce simti tu nu mai fii ambitioasa ca nu rezolvi nimic... fiind ambitioasa nu faci decat sa suferi mai mult, astepti din partea lui sa faca ceva dar u de ce nu faci? daca chiar vrei sa fii cu el si il iubesti lasa orgoliu la o parte si vorbeste cu el arata-i ca il iubesti si ca iti pasa de el... arata-i ca nu esti asa cum crede el o... sper sa te ajute sfatul meu ai grija de tine :*:*: pupici

| nimeni_1451 a răspuns:

Pai poate ca ar trebui sa faci o ultima incercare...sa-ti calci pe orgoliu si sa intri in vorba cu el... poate regreta si el felu in care s`a purtat cu tine...incearca sa faci tu primul pas si daca nu merge asta e, viata merge inainte, macar sti ca ai facut tot posibilul...si pana la urma urmiei daca tine la tine nu te crede o...si daca te crede inseamna ca nu are rost sa-ti pierzi tp``ul cu el
bafta

| Linda a răspuns:

Parerea mea este ca daca atunci cand erati impreuna, tu il cautai mai mult si el reactiona, de fapt nu era foarte incantat de relatie. Faptul ca iti place de cineva foarte mult, nu este un argument pentru a fi cu el. Doar atunci cand amandurora le place tare, atunci ies lucrurile bine. Daca nu esti multumita de actualul prieten, renunta, asteapta sa apara altcineva, dar o relatie in care amandoi sa fiti la fel de implicati, dedicati.

| krina55 a răspuns:

Nimeni nu merita lakrimile si suferinta ta,,,,,,,,,, nici macar cel mai tare tip,,,,,,,,,,,,, decit sa plingi in perna mai bine ai vb cu el deschis despre sentimentele tale si ati lua o decizie impreuna