anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog sa ma ajutati si pe mine plsss. m-am despartit de iubitul meu de aproape o luna si nu pot sa il uit nu pot sa fiu cu altcineva nu stiu dc dar cred ca p el l-am iubit cel mai mult.cum sa fac ca sa fiu din nou cu el? i-am trimis sms p tel dar a spoos ca se mai gandeste dar nu mi-a dat niciun rasp de aproape o sap si nu vreau sa ii trimit sms incontinuustraight facecryingcrying. ce sa fac ca sa il cuceresk din nou?cryingcrying help me plsss!

6 răspunsuri:
| katyy_5873 a răspuns:

Lasa-l ca daca te vroia, iti raspundea. si nu numai, era el ala care te cauta. Daca nu-ti raspunde inseamna ca nu prea-l interesezi. Poti iesi cu prietenele, distreaza-te, schimba look-ul si vei vedea ca f curand il vei uita.Baieti sunt o gramada si cu siguranta vei gasi altul care te va iubi f mult

| Anca-Ploiesti a răspuns:

Stiu ca este dureros incearca sa fi mai optimista, nu-l sufoca cu mesaje ca se plictiseste f repede de tine.Baietilor in general le plac fetele mandre, inteligente si cu simtul umorului, nu...deprimatele!
Ai grija cum il pastrezi, bafta!

| alexandra0000009 a răspuns:

Ar trebui sa vb cu el scurt pe doi
nu trebuie sa fii rusinoasa chiar daca el nu te mai vrea sunt multi baieti in lume care sa se potriveasca cu tine nu renunta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trimite-i un mesaj "te-ai m-ai gandit?", poate a uitat, nu ai de unde sa stii.Si.fii cat mai aproape de el papusa, daca se raceste relatia intre voi nu o sa fie bine.

| madalina_5722 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu el fata in fata pentru ca atunci nu mai poate sa amane raspunsul dar va trebui sa-i spui tot ce gandesti despre el si ca ai vrea sa fiti din nou impreuna. Parerea mea este ca daca nu ti-a raspuns la mesajul acela atunci exista probabilitatea de 60% sa te refuze dar nu pierzi nimic daca incerci ba di contra :*:*

| madalina_5722 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el fata in fata, deoarece atunci nu poate sa mai amane raspunsul. Exista o probabilitate de 60% sa te refuze dar nu se intampla nimic daca incerci :*